Integroitava uuni 73 L De Dietrich DOP8574BB Coal Black

1 389,83 €
Sisältää alv:n

Määrä
VARASTOSSA

De Dietrich on ranskalainen laadukas keittiökoneiden valmistaja, koneissa yhdistyy innovatiivinen huipputeknologia ja tyylikäs ulkonäkö. Harkittu muotoilu ja viimeistellyt yksityiskohdat tuovat keittiöösi eleganssia ja eksklusiivisuutta. De Dietrich-uunit on palkittu REDDOT DESIGN -palkinnolla, joka on yksi arvostetuimmista ja halutuimmista muotoilupalkinnoista maailmanlaajuisesti.

De Dietrich -uuni pyrolyysipuhdistuksella paljastaa jokaisen kotikokin parhaat kulinaariset kyvyt, useiden automaattisten ohjelmien ansiosta ruoanlaitto on nyt entistä nopeampaa ja helpompaa.

Uunissa on 12 kypsennystilaa, mukaan lukien kuivaustoiminto ja "sapatti"-toiminto.

Kuivaustoiminto - ei enää tarvitse ostaa erillistä ruoankuivaajaa kotiin. De Dietrich -kuivausohjelma mahdollistaa ruoan kuivaamisen 35-80 °C:n lämpötilassa.

Sapattitoiminto - kyky kypsentää ruokaa pitkään alhaisessa lämpötilassa. Ohjelmaa käytetään esimerkiksi "revityn lihan" valmistukseen. Voit valita kahdesta eri kypsennysajasta, 25h ja 75h, 90 asteen lämpötilassa.

Reseptikirja - joskus on melko vaikeaa valita oikea lämpötila ja aika uuden ruoan kypsentämiseen. Tässä De Dietrichin reseptikirja tulee apuun ja tekee monimutkaisimmistakin aterioista helppoa. Reseptikirjasta voit valita jopa 35 erilaisen esiohjelmoidun reseptin välillä. Näin ruoan korkea laatu on taattu! Reseptin valinnan jälkeen tulee syöttää ruoan paino ja uuni valitsee automaattisesti sopivan kypsennystavan, ihanteellisen lämpötilan ja kypsennysajan.

"CHEF"-toiminto - tämä ainutlaatuinen, De Dietrichin patentoima toiminto valmistaa ruoan täysin automaattisessa tilassa. Ainutlaatuinen "Perfect Sensor" uunissa valvoo kypsennysprosessia, havaitsee ruoan kosteustason ja säätää automaattisesti kaikkia kypsennysparametreja reaaliajassa varmistaen, että ruoka kypsyy täydellisesti. Voit valita 9 eri reseptistä.

Matalan lämpötilan kypsennys - tämä on hellävarainen ja tasainen kypsennysmenetelmä alle 100°C:n lämpötilassa. Tämä kypsennysmenetelmä on arvostettu maailman huippukokkien keskuudessa, jotka harjoittavat tällaista lihankeittoa päivittäin huippuravintoloissaan. Pitkäaikaisessa kypsennysmenetelmässä lihassa säilyvät kaikki mehut ja vitamiinit. Ohjelmalla voi valmistaa myös jogurttia. Voit valita 10 erilaisesta matalan lämpötilan kypsennysohjelmasta. Ohjelman käyttö on hyvin yksinkertaista. Valitse sopivalla kypsyysasteella resepti ja uuni valmistaa ruoan toiveidesi mukaan.

Suuri 5 tuuman havainnollinen kosketusnäyttö - toiminnon tai ohjelman valinnan jälkeen näytöllä näkyvät selkeät symbolit ja numerot opastavat sinua koko kypsennysprosessin läpi.

Kosketusherkkä kiertonuppi - Laitteen uusi suuri ja tyylikäs säätönuppi mahdollistaa toimintojen helpon valinnan. Valinnat tehdään kääntämällä säätönuppia ja painamalla nupin keskellä olevaa kosketusherkkää osaa.

Helpottaakseen huoltoa uunissa on kolme pyrolyysipuhdistustilaa:

Pyro Turbo - 120 minuuttia kestävän syväpuhdistusjakson aikana uuni kuumennetaan 500°C:een. Ja sinne kertynyt rasva ja lika poltetaan pois. Kemikaaleja ei tarvita ja uuni on kuin uusi pyrolyysin jälkeen.

Pyro Express - puhdistusohjelma käyttää edellisen kypsennysprosessin aikana syntyneen jäännöslämpöä ja puhdistaa uunin vain 59 minuutissa. Energiaa säästyy 50 % verrattuna perinteiseen pyrolyysipuhdistukseen.

Pyro Control - järjestelmä tunnistaa kypsennysjaksojen lukumäärän, kypsennyksen intensiteetin ja uunin likaisuusasteen ja määrittää automaattisesti tarvittavan puhdistusohjelman keston välillä 90 - 135 min.

Cool door - tekniikka, joka takaa viileän oven ulkopuolelta. Pyrolyyttisissä uuneissa on nelinkertaisesti vahvistettu lasiovi, joka erityisen ilmanvaihdon ja ovirakenteen ansiosta pysyy suhteellisen viileänä korkeissakin lämpötiloissa. Lämpötila pyrolyysin aikana on enintään 40°C oven keskellä, enintään 65°C oven lämpimimmässä osassa ja enintään 30°C oven keskellä paistamisen aikana.

Lasin sisäpinta ja helposti irrotettava rakenne tekevät oven lasin puhdistamisesta entistä helpompaa.

Grilli 4 tehotasolla - voit säätää grillin tehoa tarpeen mukaan. Oikea grilliteho takaa täydellisen grillatun ruoan.

Uunin mukana tulee syvä uunipelti ja 2+2 grilliritilää.

Max. uunin lämpötila on 275 astetta.

2 cm korkea leivinpelti on saatavana lisävarusteena. Koodi: KITOV20

Keittotoiminnot: 12

Automaattiset ohjelmat: 9

Reseptikirja: 35

Matalalämpötilaohjelmat: 10

Kuuma paluuilma: +

LCD-näyttö: +

Kosketusohjaus: +

Elektroninen ajastin: +

Pyrolyysipuhdistus: +

Pehmeästi sulkeutuva ovi: +

Viileä ovi: +

Lapsilukko: +

Teleskooppikiskot: 1

Energialuokka: A+

Uunin tilavuus, L: 73

Suunnittelu: Fascination Collection

Väri musta

Teho, L: 3385

Mitat K x L x S, mm: 592 x 592 x 609

Uunin leveys, cm: 60

DOP8574BB
5 Tuotteet

Tilausviitteet

Saatat pitää myös