Induktioliesi ilmanpuhdistimella De Dietrich DPI7888BH Coal Black

2 945,00 €
Sisältää alv:n

Määrä
VARASTOSSA

De Dietrich induktioliesi kahdella HoriZone-keittoalueella ja integroidulla ilmanpuhdistimella!

Keittoalueiden väliin asennettu ilmanpuhdistin kerää keittohöyryt ja hajut ennen kuin ne leviävät huoneeseen.

Laitteen monipuolisuuden ansiosta ilmanpuhdistin voidaan asentaa sekä ulkoiseen että sisäiseen kiertoon.

Ilmanpuhdistimen Boost-toiminto käyttää kaikkea mahdollista tehoa poistaen intensiivisimmätkin aromit keittiöstä. Toiminto on aktiivinen 9 minuuttia, jonka jälkeen laite vaihtaa automaattisesti pienemmälle nopeudelle.

Ilmanpuhdistimen ajastin voidaan asettaa jopa 10 minuutiksi.

HoriZone-vyöhykkeellä varustettu keittotaso voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin. HoriZone-vyöhykkeellä voidaan käyttää sekä yhtä suurta keittoastiaa että useita pieniä astioita erikseen. Voit myös valita joko 1 asetuksen koko vyöhykkeelle tai 2 eri asetusta ohjataksesi kahta erillistä vyöhykettä erikseen. HoriZone-keittoalueen mitat ovat 40 x 23 cm.

4 esiasetettua tehotasoa, mukaan lukien Boost. Boost-toiminto mahdollistaa välittömän kytkennän maksimitehoon, 3 pikakuvaketta on esiohjelmoitu eri tehoille ja ne voidaan ohjelmoida uudelleen eniten käytetylle asetukselle. Pikanäppäimet: lämpimänä pitäminen, hidas kypsennys ja nopea ruskistaminen.

Keittotason käyttömukavuuden lisäämiseksi on luotu 4 toimintoa: Kiehumis-, Kulunut aika-, Recall- ja Clean Lock -toiminto.

Kiehumistoiminnon avulla liesi voi automaattisesti määrittää tehon, joka tarvitaan valitsemasi vesimäärän saattamiseksi kiehumislämpötilaan ja keittää vettä määritetyn ajan. Kun vesi alkaa kiehua, kuuluu äänimerkki, jonka jälkeen on oikea aika lisätä veteen pastaa, riisiä yms. Toiminto on oletusarvoisesti asetettu 2 litran vesimäärälle ja 8 minuutin kypsennysajalle.

Kulunut aika - kulunut aika -toiminto näyttää näytöllä, kuinka paljon aikaa on kulunut viimeisestä tehotason asetuksesta. Loistava ominaisuus ruoanlaittoprosessin valvontaan, jos olet unohtanut asettaa ajastimen.

Palautustoiminto - poistotoiminto. Jos kypsennys keskeytyy suunnitellun tai suunnittelemattoman lyhyen ajan kuluessa, voit palauttaa viimeksi valitut teho- ja ajastinasetukset painamalla Recall-painiketta.

Clean Lock -toiminnon avulla voit lukita ohjauspaneelin levyn puhdistuksen ajaksi. Yhden minuutin kuluttua lukko kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

10 turvaelementtiä: automaattinen ylivuotosuoja, sytytyssuoja, lapsilukko, jälkilämmön ilmaisin, automaattinen pysäytys, lautasen tunnistus, pienten esineiden tunnistus, yli- ja alijännitteen tunnistus, virheellisen kytkennän tunnistus.

Keittoalueet: 2 x HoriZone 40 x 23 cm/ 3800 W.

Ajastin on jokaiselle vyöhykkeelle erillinen ja se voidaan asettaa välille 1-99 minuuttia.

Sarjassa: sarja pakoputkia, paluuventtiili, hiilisuodattimet, rasvasuodattimet, sarja kiinnitysruuveja ja tiivisteitä.

Ohjattujen keittoalueiden lukumäärä: 4

Yhteensopiva vyöhyke: 2

Keittoalueiden tehotasot: 20

Pikavaihtoehdot: 4

Toimintojen määrä: 4

Upotettava työtasoon: +

Pienin vetokyky, m3/h: 350

Vetokyky intensiivinen, m3/h: 680

Melutason minimi (dB): 54

Suurin melutaso, dB: 58

Energialuokka: A++

Poistoteholuokka: A

Rasvansuodatusteholuokka: C

Suodattimen likaisuuden ilmaisin: +

Ilmanpuhdistimen tehotasot: 4

Levyn leveys, mm: 800

Levyn syvyys, mm: 515

Integrointiaukon leveys, mm: 745

Integrointireiän korkeus, mm: 218

Integrointireiän syvyys, mm: 537

Kokonaisteho, W: 7400

Levyn leveys, cm: 80

DPI7888BH
5 Tuotteet

Tilausviitteet

Saatat pitää myös