Whirlpool W9MD260BSS integroitava mikroaaltouuni+grilli 31L

558,00 €
Sisältää alv:n
Määrä
VARASTOSSA

Tyylikäs Whirlpool-mikroaaltouuni on voittanut Red Dot Design Award -palkinnon vuonna 2020!

Kuudes SENSE-mikroaaltotekniikka säätää automaattisesti aika-, lämpötila- ja tehoasetukset kypsennyksen aikana. SmartDisplaylla on intuitiivinen ja yksinkertainen käyttöliittymä, joka varmistaa laitteen sujuvan käsittelyn. 16 väristä 3,5 tuuman kosketusnäyttö (480x320 pikseliä) + WiFi-yhteys.

6th Sense Live -sovellus - Intuitiivinen ohje 6thSenseLive -sovellus tarjoaa käyttäjälle vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rutiinireseptit voidaan muuttaa mikroaaltojen mestariteoksiksi. Sovellus oppii käyttäjän mieltymykset ja tarjoaa sitten reseptejä ja hyödyllisiä vinkkejä varmistaakseen, että jokainen ruokalaji on valmistettu täydellisesti.

Höyrytekniikka varmistaa, että terveellisimmät ja herkullisimmat ruoat valmistetaan napin painalluksella. Mikroaaltouunissa on höyrytetty kulho, jonka avulla voit nauttia erinomaisesta höyrytetystä pastasta, riisistä tai vihanneksista muutamassa minuutissa ilman vaivaa.

Mikroaaltouunin Crisp-toiminto ja erityinen pannu mahdollistavat kaiken aikaa rapeamman pizzan tai piirakan paistamisen.

Jetstart - pikakäynnistystoiminto antaa lisälämpöä uunissa jopa 30 sekunniksi.

3D-tekniikka - Täydellisesti tehty. Vallankumouksellinen 3D-tekniikka varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen uunissa toteuttamalla täysin kolmiulotteisen lämmönjakojärjestelmän, joten voit nauttia tasaisesti kypsennetystä ruoasta napin painalluksella.

Leivontatoiminnot: mikroaaltouuni, ruskistus, pakkoilma, pakkoilma + mikroaaltouuni, grilli, grilli + mikroaaltouuni, turbogrilli, turbogrilli + mikroaaltouunit.

6. tunne ja erikoistoiminnot: nopea esilämmitys, lämmityksen pitäminen, nostaminen, sulatus, lämmitys, höyrytys, rapea ruskea.

Kääntyvän pohjan halkaisija 32 cm.

Grilliteho 800 W.

Käyttötavat: 8

Automaattiset ohjelmat: 7

Konvektio: +

Nopea sulatus: +

Teho, W: 2300

Mikroaaltoteho, W: 1000

Ajastin: +

LCD-näyttö: +

Grilli: +

Kääntyvä pohja: +

Elektroninen ohjaus: +

Tilavuus, L: 31

Väri musta

Korkeus, mm: 385

Leveys, mm: 595

Syvyys, mm: 468

W9MD260BSS
3 Tuotteet

Tilausviitteet