Whirlpool W9IOM24S1H integroitava uuni 73L

515,63 €
Sisältää alv:n

pzHKryAjLQy8CdQ_IH6gyaxSU3qH8vGyZQ_zSaIcLfaqa-EAh98qjrKuFxzPdoYEduOHRFqNdmV6LyRD8aIJJuq-nCUJo1yUdiOgYkyiGu-qWOhe0yN7w7n0cwEBhJ38f4Q-9M_RQbXrggi6xw

Määrä
VARASTOSSA

Tyylikäs Whirlpool-uuni, jossa on WiFi ja upotettu kahva, sulautuu keittiön kalusteisiin!

6th SENSE-tekniikka - 6th SENSE-tekniikka säätää aika-, lämpötila- ja kosteusasetukset uudestaan ​​ja uudestaan ​​täydellisten tulosten saamiseksi. Laajan kuudennen SENSE-anturin valikoiman ja ainutlaatuisten ominaisuuksien avulla käyttäjä voi valmistaa täydellisen ruoan ja nauttia vertaansa vailla olevasta intuitiivisesta kokemuksesta.

Monitoimilaite 8 - joustavat paistotoiminnot takaavat täydellisen tuloksen jokaiselle reseptille.

Ready2cook - unohda esilämmitys! Ready2cook-toiminnon ansiosta uuni lämpenee valittuun lämpötilaan huippunopeudella.

Cook4 - innovatiivinen Cook4-toiminto estää aromien sekoittumisen uunissa, jolloin voit valmistaa jopa 4 erilaista ruokaa samanaikaisesti.

6th SENSE Live - 6th Sense Live -ominaisuuden avulla voit käyttää uunia etänä mobiililaitteesta.

6th Sense Live -sovellus - Intuitiivinen ohje 6thSenseLive -sovellus tarjoaa käyttäjälle vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rutiinireseptit voidaan muuttaa mikroaaltojen mestariteoksiksi. Sovellus oppii käyttäjän mieltymykset ja tarjoaa sitten reseptejä ja hyödyllisiä vinkkejä varmistaakseen, että jokainen ruokalaji on valmistettu täydellisesti.

StarClean-tekniikan ympäristöystävällinen itsepuhdistussykli, joka varmistaa virheettömän puhdistustuloksen vain 35 minuutissa napin painalluksella. Ei vahvoja puhdistusaineita: StarClean käyttää vain vettä ja vähentää puhdistussyklin energiankulutusta 97% verrattuna perinteiseen pyrolyyttiseen uuniin.

Älykäs näyttö - Helposti ymmärrettävät kuvakkeet ja selkeät ohjeet tekevät Whirlpoolin hienostuneesta tekniikasta helppoa ja intuitiivista käyttää. 16 väristä 3,5 tuuman kosketusnäyttö (480x320 pikseliä) + WiFi-yhteys.

Ovi sulkeutuu pehmeästi tai sulkeutuu hitaasti. Uunin ovi on helppo sulkea hitaasti sulkeutuvien saranoiden ansiosta - ne sulkeutuvat tasaisesti ja hiljaa.

Leivontatoiminnot: 8

Automaattiset ohjelmat: 16

Kuuma paluuilma: +

WiFi-yhteys: +

LCD-näyttö: +

Kosketusohjaus: +

Elektroninen ajastin: +

Höyrypuhdistus: +

Pehmeästi sulkeutuva ovi: +

Lapsilukko: +

Teleskooppikiskot: 1

Energialuokka: A +

Uunin tilavuus, L: 73

Väri musta

Teho, W: 3650

Mitat K x L x S, mm: 595 x 595 x 564

Uunin leveys, cm: 60

W9IOM24S1H
2 Tuotteet

Tilausviitteet