Whirlpool ARG18081 integroitava jääkaappi 177cm

614,83 €
Sisältää alv:n

RjWVYaTijDxQgxW0T-dCQD1OVktsy_w8QgT5U5maJ7AKkQUZ5vP8sGxbbEKJhWbjprvNv1xNsW7f-dfTS--i4Xv3F1GIOGFTPsxgZmfQbEBg7AitE8XG6kOqsZFOZCIqtlUjIOJVfEOp9vu3poiD1Q

Määrä
VARASTOSSA

6th SENSE - Säästä energiaa, säilytä tuoreus. Ainutlaatuinen 6th SENSE-tekniikka varmistaa, että ruoka näyttää ja maistuu pidempään kuin perinteiset jääkaapit.

Freshcontrol - Mitä tuoreempi, sitä pidempi. 6th SENSE FreshControl -tekniikka valvoo jatkuvasti jääkaapin lämpötilaa ja kosteutta luoden ihanteelliset olosuhteet ruoan varastointiin ja pidentäen säilyvyyttä jopa 4 kertaa.

Energiansäästö - Erittäin nopea lämpötilan palautuminen. Innovatiivinen energiansäästötekniikka takaa erittäin nopean lämpötilan palautumisen, mikä takaa alhaisen energiankulutuksen ja pidemmän raikkauden.

Energiatehokkuusluokka A ++ - Erinomainen energiatehokkuus. Tämän Whirlpool A ++ -luokan energiatehokkuusluokan laitteen avulla voit nauttia sekä moitteettomasta suorituskyvystä että erinomaisesta energiatehokkuudesta.

Antibakteerinen suodatin - Parempi hygienia lisää mielenrauhaa. Tämä suodatin, joka on kehitetty yhteistyössä maailman johtavan antibakteeriliuosten valmistajan Microbanin kanssa, estää bakteerien kasvun ja auttaa poistamaan epämiellyttävät hajut jääkaapista. Tämä lisävaruste on saatavana sekä sisäänrakennettuihin että erillisiin laitteisiin.

Elektroninen ohjausjärjestelmä - Ehdottomasti täydellinen toiminta. Tässä Whirlpool-jääkaapissa on elektroninen ohjausjärjestelmä, joka varmistaa aina parametrien oikeat asetukset ja varmistaa siten täydellisen toiminnan ja lämpötilan hallinnan.

Ilmanvaihto - Tässä Whirlpool-jääkaapissa on tuuletin, joka tarjoaa tasaisen ja tasaisen ilmavirran yksikössä paremman ilmanvaihdon takaamiseksi.

Jääkaapissa on myös ovi, jossa on säädettävä avautumissuunta, lasihyllyt, pullonerotin, viinihylly tai pulloteline ja jäähdytyslokero. Jääkaappi voidaan yhdistää Whirlpool-pakastimen kanssa - tuloksena on Side-by-Side-tyylinen jääkaappi.

Vanha energialuokka: A ++

Vuotuinen energiankulutus, kWh: 115

Melutaso, dB: 34

Ovien lukumäärä: 1

Jääkaapin kapasiteetti, pit. 314

Elektroninen lämpötilanäyttö: +

Jääkaapin automaattinen sulatus: +

Antibakteerinen järjestelmä: +

Pullohylly: +

Vaihdettava oven kätisyys: +

Oven kiinnitys kiskoihin: +

Jääkaapin korkeus, mm: 1771

Jääkaapin leveys, mm: 540

Jääkaapin syvyys, mm: 545

ARG18081
5 Tuotteet

Tilausviitteet