Schlosser RBS395CB Side-by-side jääkaappipakastin 185cm

1 011,63 €
Sisältää alv:n

F9h6iyHtA0BTdqsEzBDRWoqdNuBqjQzhu-ZqpmnVf9GXrchoEv2_nbblrsvQqLQE1l7umhikbfh9nVeOyXrggdBykfyvSpulZrYRBFyOxOp4f1KWvVVvPjcCzytrW597TTskvwf7HNxHdpzk8g

Määrä
VARASTOSSA

Schlosser-jääkaappi täysin jäättömällä järjestelmällä!

Tilava jääkaappi sopii erinomaisesti suuren perheen kotitalouteen - mutta myös niille, jotka haluavat mennä kauppaan harvemmin. Jääkaapin ovessa on kosketusnäyttö, joka helpottaa käsittelyä ja yleiskatsausta.

Viimeistely: hopea.

Total No Frost -tekniikka säätelee jääkaapin kosteustasoa laskemalla sitä tarvittaessa. Tämä eliminoi jääkaapin jäätä ja jääkaappia ei tarvitse sulattaa. Anturit seuraavat jääkaapin kosteustasoa ja tarvittaessa sulatusohjelma aktivoituu itse.

Multi Airflow -järjestelmä jakaa ilman tasaisesti ja luo hyvän sisäilmaston. MultiAirflow luo tasaiset ja pehmeät ilmavirrat jääkaapin / pakastimen kaikilla tasoilla. Lämpötilan muutokset vähenevät ja jäähdytysaika lyhenee - näin tuotteet säilyttävät maunsa pidempään.

Pakastaminen (pakastin) Pikajäähdytin - suurjäähdytin palauttaa asetetun lämpötilan, kun jääkaappiin on lisätty suuri määrä ruokaa. Nopea jäähdytys varmistaa ruoan nopean jäähdytyksen ja pidentää siten ruoan säilyvyyttä.

Lomatila - Lomatilassa jääkaappi suorittaa normaalit toiminnot pidempään, mikä vähentää energiankulutusta. Koska jääkaapin ovea ei avata, sisäilmastoa ei tarvitse palauttaa nopeasti eikä kosteustasoa tarvitse säätää jatkuvasti.

Frappe-tila - jäähdytä juomia nopeasti asettamalla pullo erityiseen juomalaatikkoon ja aktivoimalla frappe-tila.

Invertterimoottori - invertterikompressori optimoi energiankulutuksen ja vähentää lämpötilan vaihteluja, mikä pidentää ruoan säilyvyyttä.

Jääkaapissa on myös mahdollisuus säätää kosteustasoa, lapsilukko, automaattinen lämpötilan säätötoiminto ja turvalasihyllyt.

Jalat ovat korkeussäädettävät.

Vanha energialuokka: A ++

Vuotuinen energiankulutus, kWh: 263

Jääkaapin kapasiteetti, pit. 261

Pakastimen kapasiteetti, pit. 104

Pakkaset: +

LED-tietonäyttö: +

Lapsilukko: +

Pakastinosastojen lukumäärä: 4

LED-sisävalaistus: +

Melutaso, dB: 42

Invertterikompressori: +

Lomatila: +

Korkeus, cm: 185

Leveys, cm: 75

Syvyys, cm: 65

RBS395CB
1 Tuote

Tilausviitteet