De Dietrich DPI7684XT Perfect Sensor induktio liesitaso 60cm

722,30 €
Sisältää alv:n

f6kiZDRtrNqw56zXYNhu2f7m2xSdzXdkIy28iYgejXHEjjLdux70ODMVn9xA-o-j8ng0tFmXCwf6CDuQUJCMuhVcOnNanYV38qlpnHeNE-VXl2Kcg2KnmeyiaZXy137m-jveTT1b

MoCP9pOPIqh8Sca7Fdu6h88jGjHi_777Mth0M7QVHKyeljz6cJ8GfR54THednwIiE6z6MOEA5mppdliripbXDG2lBv6NUVQtdTrxGUn0HH-Z4ED-iRnSrLzIxDH3O6C4KEPZNmQB

Määrä
VARASTOSSA

De Dietrichin mustat keittiökoneet ovat ihanteellisia keittiön sisustukseen. Sopii kivipintaan upotettavaksi.

De Dietrich tarjoaa uuden innovatiivisen "PerfectSensor" -kokoelman, jossa liesi mittaa ja säätelee kypsennyslämpötilaa astetarkkuudella!

PerfectSensor-keittotasossa on lämpötila-anturi ja sen pidike, joka voidaan kiinnittää astiaan. Anturia käytettäessä astiassa mitattu lämpötila näkyy keittotasolla. Anturi mittaa lämpötilan välillä 5 ° - 180 ° C, lämpötila päivitetään 1,5 sekunnin välein. jälkeen.

Anturia voidaan käyttää kolmella tavalla:

Tarkista sovittu lämpötila keittotasolla

ohjelmoi suositeltu lämpötila Expert Mode -toiminnolla. Tällä toiminnolla lämpötila voidaan valita välillä 40-180 ° C.

aseta lämpötila ohjelmoitujen pikavalintojen avulla. Näitä ovat: sulatus 50 ° C: ssa, tyhjiöpaistaminen 60 ° C: ssa, lämpimänä pitäminen 70 ° C: ssa, kypsennys 80 ° C: ssa ja keittäminen 100 ° C: ssa.

HoriZone-keittotaso voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin. HoriZone-keittotasossa on mukautettava keittoalue, jota voidaan käyttää yhdelle suurelle keittoastialle tai useille pienille astioille erikseen. Voit myös valita: 1 asetuksen koko vyöhykkeelle tai 2 eri asetusta kahden erillisen vyöhykkeen hallitsemiseksi erikseen. HoriZone-alue tarjoaa jopa 20% ylimääräistä tilaa verrattuna kaikkiin perinteisiin keittotasoihin. Kaikki tämä johtuu siitä, että vaikka tavallisen keittotason yhtä suuri osa koostuu kahdesta induktorista, De Dietrich -keittotason HoriZone-alue koostuu kuudesta induktorista. Useamman induktorin ansiosta alue voi peittää paljon suuremman alueen, jota voidaan käyttää ruoanlaittoon.

Keittotason käytön helpottamiseksi on luotu 5 toimintoa: Keittäminen, Kulunut aika, Palautus, ICS, Kytkin ja Puhdista lukitus.

Kiehumistoiminnon avulla keittotaso voi automaattisesti asettaa tarvittavan tehon valitsemasi vesimäärän saattamiseksi kiehumislämpötilaan ja veden kiehumisen tietyn ajan. Kun vesi alkaa kiehua, kuuluu äänimerkki, jonka jälkeen on aika lisätä veteen pastaa, riisiä jne. Oletusarvoisesti toiminto on 2 L vettä ja kypsennysaika 8 min.

Kulunut aika - Kulunut aika -toiminto näyttää näytöllä, kuinka paljon aikaa on kulunut viimeisestä tehotason asetuksesta. Erinomainen ominaisuus kypsennyksen seuraamiseen, jos unohdat asettaa ajastimen.

Palautustoiminto - palautustoiminto. Suunniteltu tai suunnittelematon lyhyt kypsennyksen keskeytys voi palauttaa viimeksi valitut virta- ja ajastinasetukset painamalla Takaisin-painiketta.

ICS-toiminto optimoi keittoalueen valinnan käytetyn astian halkaisijan mukaan varmistaen maksimaalisen tehokkuuden.

Kytkentätoiminnon avulla voit siirtää pannun kypsennysalueelta toiselle ennalta asetetuilla kypsennysparametreilla (tehotaso ja aika) kypsennyksen aikana. Levy tunnistaa pannun uuden asennon ja kypsennys jatkuu alkuperäisillä asetuksilla uudella alueella.

Puhdista lukitus -toiminnon avulla voit lukita ohjauspaneelin levyn puhdistamisen aikana. Yhden minuutin kuluttua lukitus deaktivoituu automaattisesti.

10 turvaelementtiä: automaattinen ylivuotosuoja, sytytyssuoja, lapsilukko, jäännöslämmön ilmaisin, automaattinen pysäytysjärjestelmä, vaateentunnistus, pienten esineiden havaitseminen, ylijännitteen ja alijännitteen tunnistus, virheellinen yhteyden tunnistus.

Keittoalueet: HoriZone 40 x 23 cm / 3700 W, oikea etu 16 cm / 2400 W ja oikea taka 23 cm / 3700 W.

Ajastin on erillinen kullekin vyöhykkeelle, ja sen voi asettaa 1-99 minuuttiin.

Keittotason etuosassa on ruostumaton teräs.

Keittoalueiden lukumäärä: 4

Yhteensopiva alue: 1

Ohjaustila: Anturin ohjaus

Tehotasot: 20

Ajastin: +

Lapsilukko: +

Pikakuvakkeet: 5

PerfectSensor: +

Toimintojen määrä: 5

Ilman kehystä: +

Upotettu työtasolle: +

Levyn leveys, mm: 650

Levyn korkeus, mm: 68

Levyn syvyys, mm: 515

Integroitu aukon leveys, mm: 560

Integroitu aukon korkeus, mm: 64

Integrointireikien syvyys, mm: 490

Kokonaisteho, W: 7400

Levyn leveys, cm: 65

Väri musta

KXaOv1CyyPsEFZRHrphUQ6scJIkmDXSaM0NnLUCPeBUW_shahV2os5NfkMBOClJKJDi-NU2sPiX60WttIqL4xG65vuot-DVmHGvpsond4rSMwFh6dcLryJjDTej8Herz21ITmhcb

DPI7684XT
2 Tuotteet

Tilausviitteet