Retro jenkki jääkaappipakastin 175 cm Brandt BVD7060NV, beige NoFrost

1 023,00 €
Sisältää alv:n

BRANDT

Määrä
VARASTOSSA

Brandtin jäätön Vintage-sarjan jenkki jääkaappipakastin!

Total NoFrost – sinun ei tarvitse koskaan sulattaa laitetta uudelleen. Total No-Frost -teknologia varmistaa ilmankierron ja optimaalisen kosteustason jääkaapin ylä- ja alaosissa. Ylimääräinen kosteus kerätään talteen, mikä estää jään ja huurteen muodostumisen.

Pullohylly - koska suuret pullot vievät arvokasta säilytystilaa jääkaapissa, niille on luotu erityinen alue. Se sijaitsee hyllyjen välissä ja säästää vapaata tilaa.

Juustolaatikko kaikenlaisten juustojen säilytykseen, suojaamiseen ja tarjoiluun. Juuston säilyttäminen erityisessä astiassa estää hajujen sekoittumisen ja juuston kuivumisen.

Super Freezing - nopea pakastustoiminto. Ruoan laadun säilyttämiseksi elintarvikkeet on pakastettava mahdollisimman pian (tuoreena).

Avoimen oven hälytys aktivoituu, jos jääkaapin ovi jätetään auki yli 2 minuutiksi. Hälytin auttaa estämään jääkaapin sisälämpötilan nousun, jos ovi jätetään auki, mikä auttaa säästämään energiaa ja estämään ruoan turhaa pilaantumista.

Eco-toiminto kytkee jääkaapin automaattisesti energiaa säästävämpään tilaan säästääkseen jopa 20 % tavallisesta energiankulutuksesta.

Jalat säädettävällä korkeudella.

Energialuokka: E

Vuosittainen energiankulutus, kWh: 217

Jääkaappiosan tilavuus, L: 239

Pakastimen kapasiteetti, L: 70

No-frost yhteensä: +

Jäätön: +

Pakastuskapasiteetti, kg/ 24h: 3.5

Autonomia sähkökatkon aikana, h: 8

Avoimen oven hälytin:: +

LED-sisävalaistus: +

Melutaso, dB: 39

Meluluokka: C

Väri: beige

Korkeus, cm: 175

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 68

BVD7060NV
1 Tuote

Tilausviitteet