Retro jenkki jääkaappipakastin 175 cm Brandt BVD7060NR, punainen NoFrost

1 023,00 €
Sisältää alv:n

BRANDT

Määrä
VARASTOSSA

Brandtin jäätön vintage-sarjan jääkaappi!

Total NoFrost – sinun ei tarvitse koskaan sulattaa laitetta uudelleen. Total No-Frost -teknologia varmistaa ilmankierron ja optimaalisen kosteustason jääkaapin ylä- ja alaosissa. Ylimääräinen kosteus kerätään talteen, mikä estää jään ja huurteen muodostumisen.

Pullohylly - koska suuret pullot vievät arvokasta säilytystilaa jääkaapissa, niille on luotu erityinen alue. Se sijaitsee hyllyjen välissä ja säästää vapaata tilaa.

Juustolaatikko - kaikenlaisten juustojen säilytykseen, suojaamiseen ja tarjoiluun. Juuston säilyttäminen erityisessä astiassa estää hajujen sekoittumisen ja juuston kuivumisen.

Super Freezing - nopea pakastustoiminto. Ruoan laadun säilyttämiseksi elintarvikkeet on pakastettava mahdollisimman pian (tuoreena).

Avoimen oven hälytys - äänihälytys aktivoituu, jos jääkaapin ovi jätetään auki yli 2 minuutiksi. Hälytin auttaa estämään jääkaapin sisälämpötilan nousun, jos ovi jätetään auki, mikä auttaa säästämään energiaa ja estämään ruoan turhaa pilaantumista.

Eco-toiminto - tämän toiminnon avulla jääkaappi siirtyy automaattisesti energiaa säästävämpään tilaan säästääkseen jopa 20 % tavallisesta energiankulutuksesta.

Jalat säädettävällä korkeudella.

Energialuokka: E

Vuosittainen energiankulutus, kWh: 217

Jääkaappiosan tilavuus, L: 239

Pakastimen kapasiteetti, L: 70

No-frost yhteensä: +

Jäätön: +

Pakastuskapasiteetti, kg/ 24h: 3.5

Autonomia sähkökatkon aikana, h: 8

Avoimen oven hälytin:: +

LED-sisävalaistus: +

Melutaso, dB: 39

Meluluokka: C

Väri punainen

Korkeus, cm: 175

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 68

BVD7060NR
1 Tuote

Tilausviitteet