pyykinpesukone 9 kg Whirlpool W6W945SBEE, hopea höyrytoiminto

673,73 €
Sisältää alv:n

Whirlpool

Määrä
VARASTOSSA

Whirlpool-pesukone invertterimoottorilla ja höyrytoiminnolla.

6th SENSE älykkäät anturit säätävät ohjelmaa ja resurssien käyttöä koneeseen laitetun pyykin määrän ja tyypin mukaan, mikä varmistaa energian, veden ja ajan säästöjä.

FreshCare+:n huolellinen ja hellävarainen höyrytys ja rummun liike estää epämiellyttävien hajujen muodostumisen jopa 6 tunnin ajan pesuohjelman päättymisen jälkeen. Rummun liikkeen ansiosta se myös estää vaatteiden rypistymisen jopa 6 tunnin ajan linkouksen jälkeen.

Steam Refresh raikastaa vaatteet vain 20 minuutissa käyttämällä höyryä poistamaan epämiellyttäviä hajuja vaatteista, pehmentämään kangasta ja tasoittamaan ryppyjä.

Ohjelmat: Erittäin hiljainen sekapesu, sekapesu, synteettinen materiaali, puuvilla, erittäin herkät vaatteet, 20 °C, villa, linkous ja

tyhjennys, Huuhtelu ja linkoa, Hypoallergeeninen, Paidat, Farkut, Vuodevaatteet ja pyyhkeet, Höyhentuotteet, Silkki ja verhot, Vauva, Pehmolelut, Lemmikkieläintarvikkeet, Monivärinen, Tahranpoisto, Eco 40-60, Konetäyttö 45', Pikapesu 30 ', Steam-päivitys 20'

Lisäominaisuuksia:

Kevyt silitys – pesu- ja linkousjaksot on säädetty vähentämään rypistymistä.

Useita huuhteluja – yksi, kaksi tai kolme lisähuuhtelua kaikkien pesuainejäämien poistamiseksi. Se on erityisen hyödyllinen herkälle iholle.

Kylmäpesu – tehokkaampi pesu ja veden optimointi säästävät energiaa.

Sentrifugi, rpm: 1400

Tilavuus, kg: 9

Energialuokka: B

Vedenkulutus, L per sykli: 45

Sentrifugointiluokka: B

Melutaso linkouksen aikana, dB: 71

Meluluokka linkouksen aikana: A

Korkeus, cm: 85

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 64

Väri: hopea

W6W945SBEE
4 Tuotteet

Tilausviitteet