Kaasutaso 60 cm Whirpool AKWL628NB

277,97 €
Sisältää alv:n

KKDY3R11iVg-g-RbtbYxHxKO1-bL1A9jFAIJ4JEX-4x6SN6Qge-GWFBYZiGBGr9NUxKmNKRA4GnihPNqxLBSygSKJT5XcxAz3NcrqMWnZKqdhR_mUZJK9U0BwU4o7N8xdGSMe_QY1lWp6McqO8k_ss1hjifj2GAdLcNEoZE6LwKquY0WziqszJS-JnhK

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

Energiatehokas kaasuliesi Whirlpoolilta tyylikkäällä mustalla lasilla!

Nopea kuumennus kohdistaa tehokkaasti liekin energian, mikä varmistaa paremman lämmön suunnan suoraan kattiloihin ja pannuihin, jotta voit nauttia ihanteellisesta lopputuloksesta nopeammin ruoanlaitossa.

Booster-toiminto – pikavalinta maksimitehoon.

Monitasoinen liekki - 9 asentoa takaavat täydellisesti säädellyn liekin ihanteellisen lämmön saavuttamiseksi.

Valurautaritilä peittää koko levyn. Valurautainen ritilä on käytännöllinen, vakaa ja kauniin näköinen. Ritilät ovat konepesun kestäviä.

3500 W poltin yhdellä ääriviivalla lämmittää nopeasti ja tehokkaasti. Täydellinen nopeaan paistamiseen tai suurempien ruokien lämmittämiseen. Muiden polttimien tehot ovat 2 x 1650 ja 1000 W.

Kaasulieden ja kaasu-liesitason avulla voit valmistaa ruokaa ammattilaisten tavoin turvallisesti, maa- tai nestekaasulla toimivan kaasutason polttimot on varustettu liekinvarmistimella, joka katkaisee kaasun tulon, jos liekki sattuisi sammumaan. säätönupilla voidaan polttimet sytyttää sähköisesti, jos sähköä ei ole niin sytytykseen voidaan käyttää takka sytytintä tai tikkua,  valurautaiset keittoritilät antavat tasaisen alustan keittoastioille.

HUOMIOITAVAA!‌ ‌ ‌

-Toimitus‌ ‌ei‌ ‌sisällä‌ ‌asennustarvikkeita,‌ ‌kaasulieden‌/tason ‌asennus‌ ‌on‌ ‌luvanvaraista‌.

- Asennuksen‌ ‌saa‌ ‌suorittaa‌ ‌ainoastaan‌ ‌valtuutettu‌ ‌kaasuasennusliike‌ ‌tai‌ ‌koulutettu‌ ‌henkilö.‌ ‌

- Liedet‌/tasot ‌varustetaan‌ ‌tehtaalla‌ ‌suuttimilla‌ ‌jotka‌ ‌ovat‌ ‌maakaasua‌ ‌varten‌ ‌ja‌ ‌nestekaasu‌ ‌suuttimet‌ ‌toimitetaan‌ ‌lisä‌‌pakkauksessa‌ toimituksen ‌mukana.‌

Kaasutarvikkeita myyvät mm. huoltoasemat, rautakaupat, LVI-liikkeet, kaasutarvikkeita myyvät erikoisliikkeet.

AKWL628NB

Tilausviitteet