Indesit BDE864359EWSEU pesukone kuivausrummulla 8 kg

501,00 €
Sisältää alv:n

ByuY9OdC9EvfQ8hZJo2GJu78CXe6rva-8LrOoQfNXT5ceEoIIBjgJ8oxEUzZM4KIqt-QXuibYt6iy6fU-KCo3SjDO67SaqcTxpz1M2a2AbFHtPpFk60VN9ezfQrzh1EviwLDTAvMohNYJhaafzY_qWMSmrAamXm5gLtqWzX0JoJm3nNxldgsKWkXm7La

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

Tilava ja käytännöllinen Indesit-pesukone kuivausrummulla!

Suuri informatiivinen näyttö näyttää valitun ohjelman ja lisävaihtoehdot, jääajan tai keskiyöhön asti jäljellä olevan ajan.

ERIKOISOHJELMAT

- Wash&Dry 45 -ohjelma varmistaa kevyesti likaantuneiden vaatteiden nopean ja tehokkaan pesun ja kuivauksen. Vaatteet ovat puhtaita ja käyttövalmiita vain 45 minuutissa.

- Pikapesu (Rapid 30') - Pese 30°C:ssa 30 minuuttia.

- Villan pesu on hellävarainen pesuohjelma, jonka Woolmark Company on hyväksynyt villavaatteille. Soveltuu käytettäväksi myös vain käsienpesuun tarkoitetuissa esineissä.

- Delicates-ohjelma on kehitetty erityisesti arvokkaimmille vaatteillesi ja herkälle pyykille - se varmistaa niiden erinomaisen pesun ja kuivauksen vertaansa vailla olevalla huolella.

- Tummat kohteet (Dark) -ohjelma on erityisesti kehitetty suojaamaan mustia ja tummia esineitäsi, jotta ne eivät jää kiinni. Nauti täyteläisistä tummista sävyistä pesusta pesuun!

- 20°C ekopesuohjelma kevyesti likaantuneille vaatteille

- Refreshment (AirFresh) - noin 30 minuutin ohjelma puuvilla- ja synteettisten vaatteiden raikastamiseen ja hajujen poistamiseen ilman pesua

LISÄMAHDOLLISUUDET

PUSH & GO - tämän painikkeen painaminen 2 sekunnin ajan käynnistää 30 °C:n pesu- ja 60 °C kuivausjakson. Kätevä toiminto jokapäiväiseen pesuun, ohjelman valintaan kuluva aika on olematon ja voit ottaa silityskuivavaa pyykkiä pois koneesta.

Lämpötilan ja linkousnopeuden säätö valitun ohjelman mukaan.

Antistain-toiminto (Antistain) varmistaa nopean ja tehokkaan tahranpoiston erittäin likaisista vaatteista. Voit valita, haluatko poistaa ruoka-, työ- vai ulkotahrat (esim. ruoho, muta).

Anti-odor-toiminto (Antiodour) pahanhajuisten vaatteiden pesuun (esim. savu, hiki, paistettu ruoka jne.). Tämä ohjelma on suunniteltu poistamaan pahoja hajuja ja säästämään kangaskuituja. Synteettiset kankaat tai sekapyykki tulee pestä 40°C:n lämpötilassa.

Ajastettu käynnistys mahdollistaa pesuohjelman ajastamisen myöhempään ajankohtaan tai yöksi

Pyykinpesukoneen moottorin takuu 10 vuotta tuotteen rekisteröinnistä!

Tutustu tietosivuun ja ehtoihin klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa "Whirlpoolin lisätakuu" -linkkiä

Pesukone kuivausrummulla: +

Linkous rpm: 1400

Tilavuus, kg: 8

Pyykin määrä kuivattaessa, kg: 6

Energialuokka: B

Kuivurin energialuokka: D

Vedenkulutus, L per sykli: 48

Linkousluokka: B

Ohjelmien määrä: 16

Melutaso linkouksen aikana, dB: 75

Meluluokka linkouksen aikana: B

Korkeus, cm: 85

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 54

Väri valkoinen

BDE864359EWSEU

Tilausviitteet