musiikki karaokekeskus Manta SPK5021PRO

191,17 €
Sisältää alv:n

Manta

Määrä
VARASTOSSA

Mantan monitoiminen karaokekaiutin piristää kaikkia juhlia ja tarjoaa parasta viihdettä kaikkialla. Suoratoista musiikkia älypuhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta Bluetoothin avulla. Liitä kaiuttimeen USB-muistitikku, muistikortti tai kuuntele suosikkiasemiasi digitaalisesta FM-radiosta.

Kompaktit mitat, taitettava kahva ja pyörät helpottavat kuljettamista.

Musiikkikeskuksessa on moderni muotoilu, teho 80 W RMS, 12 tuuman bassokaiutin, sisäänrakennettu akku ja Disco LED -valaistus. 5-kaistaisen taajuuskorjaimen avulla käyttäjä voi säätää ääntä mielensä mukaan.

TWS (True Wireless Stereo) -toiminnon avulla voit yhdistää kaksi kaiutinta langattomasti. Toinen kaiuttimista toistaa oikean ja toinen vasemman kanavan äänet. Voit sijoittaa ne muutaman metrin etäisyydelle toisistaan ​​ja nauttia kaksinkertaisesta tehosta.

Karaoketoiminnolla ohjaat mikrofonin äänenvoimakkuutta, ja säädettävä kaiku- tai mikrofonin prioriteettitoiminto tekee äänestäsi ammattimaisempaa. Musiikkikeskuksessa on 2 mikrofonituloa ja liitin kitaran liittämistä varten. Nyt se ei ole vain karaoke, vaan puoliammattimainen show.

Mukana: kaukosäädin, langaton mikrofoni.

Akun käyttöaika jopa 5h

Taajuusalue: 40-15000 Hz

Toisto: MP3/WAV

Paikat: USB / MMC / SD / 2xMIC / GUITAR

Mitat: 37 x 33 x 61 cm

USB-liitäntä: +

Muistikortinlukija: +

Bluetooth: 5.0

Bluetoothin kantama, m: 10

Radio: FM

Mikrofonitulo: 2

Kitaratulo: +

Sisäänrakennettu akku, mAh: +

Ääniteho (RMS), W: 80

SPK5021PRO
3 Tuotteet

Tilausviitteet