induktioliesitaso De Dietrich DPI7360X musta 30 cm

608,63 €
Sisältää alv:n

vLDbjVVIhEJ_cLuwuyNG4S1NDF2jebKqqyLFdrGgmAtYtZgneteTY-BtugGyMneHBPEJAFXtqRXF-fWYGUI5PdX13JSM76zedipaBnv_UDCFmSxOoifhQdxEnQQ3dShghWtHtTyxXgNSDftZ9yvEJYv_8Jx9v7wDfpv04RZIuq8QwCGMifs76PyumOxkcw

Määrä
VARASTOSSA

De Dietrich keittiökoneet sopivat ihanteellisesti mihin tahansa keittiön sisustukseen. 30 cm leveä kaksiliekkinen liesi on hyvä ratkaisu pienempään keittiöön tai yhdistettäväksi 30 cm leveän De Dietrich kaasuliesi kanssa. Soveltuu kivipintaan upottamiseen.

4 esiasetettua tehotasoa, mukaan lukien Boost. Boost-toiminto mahdollistaa välittömän kytkennän maksimitehoon, 3 pikakuvaketta on esiohjelmoitu eri tehoille ja ne voidaan ohjelmoida uudelleen eniten käytetylle asetukselle. Pikanäppäimet: lämpimänä pitäminen, hidas kypsennys ja nopea ruskistaminen.

Kiukaan käyttömukavuutta varten on luotu 4 toimintoa: Kiehuminen, Kulunut aika, Palautus ja Puhdistuslukko.

Kiehumistoiminnon avulla liesi voi automaattisesti määrittää tehon, joka tarvitaan valitsemasi vesimäärän saattamiseksi kiehumislämpötilaan ja keittää vettä määritetyn ajan. Kun vesi alkaa kiehua, kuuluu äänimerkki, jonka jälkeen on oikea aika lisätä veteen pastaa, riisiä yms. Toiminto on oletusarvoisesti asetettu 2 litran vesimäärälle ja 8 minuutin kypsennysajalle.

Kulunut aika - kulunut aika -toiminto näyttää näytöllä, kuinka paljon aikaa on kulunut viimeisestä tehotason asetuksesta. Loistava ominaisuus ruoanlaittoprosessin valvontaan, jos olet unohtanut asettaa ajastimen.

Palautustoiminto - poistotoiminto. Jos kypsennys keskeytyy suunnitellun tai suunnittelemattoman lyhyen ajan kuluessa, voit palauttaa viimeksi valitut teho- ja ajastinasetukset painamalla Recall-painiketta.

Clean Lock -toiminnon avulla voit lukita ohjauspaneelin levyn puhdistuksen ajaksi. Yhden minuutin kuluttua lukko kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

10 turvaelementtiä: automaattinen ylivuotosuoja, sytytyssuoja, lapsilukko, jälkilämmön ilmaisin, automaattinen pysäytysjärjestelmä,

lautasen tunnistus, pienten esineiden tunnistus, yli- ja alijännitteen tunnistus, väärän yhteyden tunnistus.

Keittoalueet: etukeittoalue 16 cm/ 2400 W ja takana 23 cm/ 3700 W.

Ajastin on jokaiselle vyöhykkeelle erillinen ja se voidaan asettaa välille 1-99 minuuttia.

Keittotason ohjauspaneelin ja keittoalueiden välissä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kauneuslista.

Ohjattujen keittoalueiden lukumäärä: 2

Ohjausmenetelmä: Kosketusohjaus

Tehot: 20

Ajastin: +

Lapsilukko: +

Pikavaihtoehdot: 4

Toimintojen määrä: 4

Kehyksetön: +

Upotettava työtasoon: +

Levyn leveys, mm: 300

Levyn korkeus, mm: 68

Levyn syvyys, mm: 515

Integrointiaukon leveys, mm: 270

Integrointireiän korkeus, mm: 64

Integrointireiän syvyys, mm: 490

Kokonaisteho, W: 3700

Levyn leveys, cm: 30

Väri musta

DPI7360X
2 Tuotteet

Tilausviitteet

Saatat pitää myös