induktioliesitaso De Dietrich DPI7969XS musta 93 cm

1 910,63 €
Sisältää alv:n

vLDbjVVIhEJ_cLuwuyNG4S1NDF2jebKqqyLFdrGgmAtYtZgneteTY-BtugGyMneHBPEJAFXtqRXF-fWYGUI5PdX13JSM76zedipaBnv_UDCFmSxOoifhQdxEnQQ3dShghWtHtTyxXgNSDftZ9yvEJYv_8Jx9v7wDfpv04RZIuq8QwCGMifs76PyumOxkcw

OUxKiI4lTxkAUfDIzeK2BxcYZL09us0Wl9OyKVmHJf3HLVEGosls1HzONVXVhxrR63knMx4CMgHc6wnOd-N5EC0cvMZ5Xj9rf5cE7_9HSDZM4VPwx8Wl1zvgCqPZ-kxZhxHK19CkpRYGhPgGUCpDgnoRqvAl_QoQHidGW1ceW7MtRdRfTOtXaYEj6sf4

Määrä
VARASTOSSA

De Dietrich mustat keittiökoneet sopivat täydellisesti mihin tahansa keittiön sisustukseen. Soveltuu kivipintaan upottamiseen.

HoriZone-alueen keittotasoa voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. HoriZone-keittotasossa on mukautettava keittoalue, jota voidaan käyttää yhtenä suurena keittoastiana sekä useana pienenä keittoastiana erikseen. Voit myös valita: joko 1 asetuksen koko vyöhykkeelle tai 2 eri asetusta ohjataksesi kahta erillistä vyöhykettä erikseen. HoriZone-vyöhyke tarjoaa jopa 20 % enemmän tilaa verrattuna mihin tahansa tavalliseen keittotasoon. Kaikki tämä johtuu siitä, että kun sama suuri osa normaalista keittotasosta koostuu kahdesta induktorista, De Dietrich-keittotason HoriZone-vyöhyke koostuu 6 induktorista. Enemmän induktorien ansiosta alue voi kattaa paljon suuremman ruoanlaittoon käytettävän pinnan.

HoriZone Play - HoriZone-keittoalueen maksimaalinen käyttö De Dietrichin kehittämän modulaarisen järjestelmän ansiosta. Setti sisältää puisen työtason, grillipannu ja plancha-pannu ovat saatavilla lisävarusteena. Lisävarusteet ovat HoriZone-keittoalueen mitoituksia ja niiden yhteenliittämisen ansiosta niitä voidaan käyttää kätevästi ruoanlaittoon.

4 esiasetettua tehotasoa, mukaan lukien Boost. Boost-toiminto mahdollistaa välittömän kytkennän maksimitehoon, 3 pikakuvaketta on esiohjelmoitu eri tehoille ja ne voidaan ohjelmoida uudelleen eniten käytetylle asetukselle. Pikanäppäimet: lämpimänä pitäminen, hidas kypsennys ja nopea ruskistaminen.

Keittotason käyttömukavuuden lisäämiseksi on luotu 5 toimintoa: keitto, kulunut aika, palautus, puhdistuslukko ja grillaus/plancha-toiminto.

Kiehumistoiminnon avulla liesi voi automaattisesti määrittää tehon, joka tarvitaan valitsemasi vesimäärän saattamiseksi kiehumislämpötilaan ja keittää vettä määritetyn ajan. Kun vesi alkaa kiehua, kuuluu äänimerkki, jonka jälkeen on oikea aika lisätä veteen pastaa, riisiä yms. Toiminto on oletusarvoisesti asetettu 2 litran vesimäärälle ja 8 minuutin kypsennysajalle.

Kulunut aika - kulunut aika -toiminto näyttää näytöllä, kuinka paljon aikaa on kulunut viimeisestä tehotason asetuksesta. Loistava ominaisuus ruoanlaittoprosessin valvontaan, jos olet unohtanut asettaa ajastimen.

Palautustoiminto - poistotoiminto. Jos kypsennys keskeytyy suunnitellun tai suunnittelemattoman lyhyen ajan kuluessa, voit palauttaa viimeksi valitut teho- ja ajastinasetukset painamalla Recall-painiketta.

Clean Lock -toiminnon avulla voit lukita ohjauspaneelin levyn puhdistuksen ajaksi. Yhden minuutin kuluttua lukko kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Grilli/Plancha-toiminto - erityinen toimintatila grillaukseen erikoistarvikkeilla, De Dietrich -grillipannulla tai plancha-pannulla.

10 turvaelementtiä: automaattinen ylivuotosuoja, sytytyssuoja, lapsilukko, jälkilämmön ilmaisin, automaattinen pysäytysjärjestelmä,

lautasen tunnistus, pienten esineiden tunnistus, yli- ja alijännitteen tunnistus, väärän yhteyden tunnistus.

Keittoalueet: 3 x HoriZone

Ajastin on jokaiselle vyöhykkeelle erillinen ja se voidaan asettaa välille 1-99 minuuttia.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kauneusnauha ohjauspaneelin ja keittoalueiden välissä.

Grillipannu De Dietirch DAI7002S ja plancha-pannu De Dietrich DAI7003S saatavana lisävarusteena.

Ohjattujen keittoalueiden lukumäärä: 6

Yhteensopiva vyöhyke: 3

Ohjausmenetelmä: Kosketusohjaus 

Tehot: 20

Ajastin: +

Lapsilukko: +

Pikavaihtoehdot: 5

Toimintojen määrä: 5

Levyn leveys, mm: 930

Levyn korkeus, mm: 68

Levyn syvyys, mm: 515

Integrointiaukon leveys, mm: 900

Integrointireiän korkeus, mm: 64

Integrointireiän syvyys, mm: 490

Kokonaisteho, W: 11 100

Levyn leveys, cm: 93

Väri musta

DPI7969XS
1 Tuote

Tilausviitteet

Saatat pitää myös