Keraaminen liesi 60cm Indesit IS67V8CHWE valkoinen

489,00 €
Sisältää alv:n

r5n_Bs4Blgi0od-ur8DQdyGyJcDCdWLfdkKBjClKtXqjq5AClgW9PQrsn8YlxXzYKbPYOxMRuZNt04Ar_FZZ88EY0VrlO9zWMqFfqhF0J4B3jnxQeKRNzyvc-HleCMe1ekuCcuE_VkK4QVc4vEIwcMlVFQz_1t3-VGH1E6DsXjzgtRSqHgR8Z7brsnTB

Määrä
VARASTOSSA

60 cm leveä Indesit sähköliesi, jossa monitoimiuuni ja 4 keraamista keittoaluetta

Laajennettavalla keittoalueella (takana oikealla) voit valita 12 eri tehosta, eli tarvittava lämpö voidaan annostella puolet tavallista tarkemmin.

Kuuma kiertoilma syntyy erillisestä lämmittimestä, joka ympäröi tuuletinta. Tämä varmistaa erityisen tehokkaan lämmönjaon ja mahdollistaa ruoan valmistuksen 3 kypsennysasteella samanaikaisesti.

Intensiivinen grilli soveltuu hyvin pihvin tai voileivän grillaamiseen ylhäältä. Turbogrilli soveltuu esimerkiksi isommille lihapaloille tai kanalle, jolloin saadaan erinomaisia ​​tuloksia hieman pienemmällä lämmöllä ja käänteisellä ilmalla.

Ylä- ja alalämmitystä voidaan käyttää tuulettimen kanssa tai ilman. Alaosan lämmitystä voidaan käyttää myös erikseen, sekä tuulettimella että ilman.

Sulatustoiminto kierrättää huoneenlämpöistä ilmaa uunissa sulattaen pakasteet hellästi mutta nopeasti.

Steam&Clean – ympäristöystävällinen 35 minuutin pelkkä höyrypuhdistusohjelma on erityisen hyödyllinen liharuokien kypsennyksen jälkeen.

Ohjelmoitavan ajastimen avulla voit aloittaa ja lopettaa ruoanlaiton haluttuun aikaan. Myös yksinkertainen "herätys"-toiminto on mahdollista, joka ei keskeytä ruoanlaittoa.

Lyhyet valmistusohjeet löytyvät uunin luukun sisäpuolelta.

Irrotettava lasiluukku on helppo puhdistaa Click&Clean-järjestelmän ansiosta. Ylempi grillilämmitin voidaan kääntää alas puhdistusta varten.

Keraamiset levyt (enimmäisvirrankulutus 6500 W):

Vasen edessä: Ø 14 cm, 1200 W

Vasen taka: Ø 21cm, 2300 W

Oikea takaosa: Ø 18 cm, 1800 W

Parempi ensin: Ø 14 cm, 1200 W

Keittopinnan tyyppi: Keraaminen

Keittoalueiden lukumäärä: 4

Monitoimiuuni: +

Jälkilämmön ilmaisimet: +

Uunin valaistus: +

Ajastin: +

Grilli: +

Kypsennystavat: 8

Energialuokka: A

Uunin tilavuus, L: 69

Korkeus, cm: 85

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 60

Väri valkoinen

IS67V8CHWE
3 Tuotteet

Tilausviitteet