Multikeitin Sencor SPR7200SS

219,07 €
Sisältää alv:n

mQG3Dv_gd0I9s8Jysxb0Yi4r_MQvdTu_nysEKvRWcCeYD_eSLhn-jpEvivssahlv4WwiCHo0fJu7CxZIJZkY3DHoloQW2aErKQnx3OdfZVWVy4IDrY3SjXZOPfuVl6MERBrYH_FFMrmKv0c8UpWhjxITT2W3pGDfpoDqldEsXHJI6JSJjh6KHdccLyma

Määrä
VARASTOSSA

Tyylikkäässä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa monitoimikeittimessä on 8 automaattista ohjelmaa (ruskistus, SlowCook, jogurtti, riisi, höyrytys, lämpimänä pitäminen, sous-vide, haudutus), ajastin kypsennyslämpötilan ja -ajan säätämiseksi sekä digitaalinen LCD-ohjauspaneeli, joka toimii märillä käsillä.

Lämpimänäpitotoiminto pitää automaattisesti ihanteellisen lämpötilan kypsennyksen jälkeen.

Suuri ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrystin kalan, nyytien ja vihannesten höyryttämiseen.

Täydellisesti suljettu karkaistu lasikansi auttaa ylläpitämään tasaisen lämpötilan.

6 litran kattilassa on tarttumaton pinnoite ja 2,5 mm paksu alumiiniseosseinä. Se voidaan laittaa jääkaappiin ja pestä astianpesukoneessa.

Hidas kypsennys on yksinkertaista rasvatonta kypsennystä, jossa kaikki maut ja vitamiinit säilyvät ja mehut jäävät lihaan. Säästää aikaa, rahaa, vettä ja energiaa. Loistava tapa valmistaa keittoja, gulassia, hilloa, lammasta, naudanlihaa, vihanneksia, munia jne.

Sarjassa: Multicooker kattilalla ja kannella, höyrykattila, ruostumattomasta teräksestä valmistettu sous-vide -ritilä, silikoninen uunivuoka, lämmönkestävät uunikintat

Lämpöä eristävä kahva

Teho: 1250 W

Monitoimikeitin: +

Automaattiset ohjelmat: 8

Viivästetty käynnistys: +

Höyrytoiminto: +

Lämpimänäpitotoiminto: +

Ajastin: +

Volyymi, L: 6

Runko: ruostumaton teräs

Teho, W: 1250

Väri: hopea

SPR7200SS
5 Tuotteet

Tilausviitteet