Pyöreä lamppu jalustalla Manta MRL002

27,90 €
Sisältää alv:n

Manta

Määrä
VARASTOSSA

Manta MRL002 LED Ring Light on työkalu moniin sovelluksiin.

Se on täydellinen ratkaisu ihmisille, jotka ottavat tuotekuvia, selfieitä, suoria lähetyksiä tai ammattimaisia ​​meikkejä. Tällä lampulla voit jopa tallentaa ennennäkemättömän laadukkaita elokuvia jopa huonoissa valaistusolosuhteissa.

Lampun teho on 48 W, minkä ansiosta se lähettää valoa teholla yli 4000 lumenia. Lisäksi valon värilämpötila-alue on 2700 - 5100 Kelvin. Sitä säädetään kolmiportaisella asteikolla: lämmin, neutraali ja kylmä valo.

Kymmenen erilaista kirkkaustasoa voidaan säätää kätevästi langallisella kaukosäätimellä.

19 cm korkean kolmijalan ja pyörivän taipuisan puhelintelineen ansiosta MRL002-rengasvaloa voidaan käyttää monella tapaa - aseta se pöydälle tai käytä sitä kahvana otettaessa selfieitä tai videoita kootun kolmijalan kanssa.

Itse lampun kiinnityspää pyörii kaikkiin suuntiin, joten voit kuvata jopa vaakatasossa. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus tuotekuvia otettaessa.

Koska lamppu saa virtansa USB-liittimestä, se on mahdollista liittää kannettavaan tietokoneeseen, autolaturiin tai virtapankkiin. Tämän ansiosta lampusta tulee liikkuva työkalu, jota voidaan käyttää myös ulkona.

Tekniset tiedot:

Teho - 48W / 5V USB

Koko - 10 tuumaa (halkaisija 26 cm)

Valo - 10 kirkkaustasoa

Väri - 3 vaaleaa väriä (lämmin, luonnollinen, kylmä)

Kallistuksen säätö - KYLLÄ

Mukana setissä:

19 cm jalusta

Puhelimen pidike

MRL002
3 Tuotteet

Tilausviitteet