Integroitava mikroaaltouuni Whirlpool W67MN840NB musta 22 L

329,63 €
Sisältää alv:n

2pEF-tGo0EbRPoWGPwBDct6whBHzpioour4Zu6xOWoxoYg1pBLtb7e5PfQATOzBpt3FunwWXRUkiCQN50Q_x6JgqF1tpssaLLdhEqbviezlId_pkQjweT5eaqshZZeqSePP4NPVjNBRByeknPDiU4B3Cw7c0Q11WTiKztUOVjoILS0S3kCvwFUI8Pmvt

Määrä
VARASTOSSA

Klassinen musta mikroaaltouuni sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen!

Crisp-toiminto - Verraton terävyys. Crisp-toiminnon ja erikoispannun avulla kypsennät aina rapeimman pizzan tai piirakan.

Grilli - tehokas grillitoiminto takaa saman herkullisen lopputuloksen kuin perinteinen uuni. Grilli on helpompi puhdistaa kuin tavallinen grilli, koska se on kallistettava. Grilliteho 700W

Nopea sulatus – käytä ainutlaatuista JetDefrost 3D -järjestelmää sulattaaksesi ruoan tehokkaasti ja helposti mikroaaltouunissa.

Pikakäynnistys - JetStart-toiminto antaa lisälämpöä uunissa jopa 30 sekunniksi, mikä varmistaa ihanteellisen lämpötilan runsaasti nestettä sisältävien ruokien, kuten kirkkaiden keittojen tai juomien, uudelleenlämmittämiseen.

Kvartsigrilli, joka lämmittää ja kypsentää ruoan nopeammin kuin perinteinen infrapunagrilli. Kvartsigrilli on resurssitehokas, vähentää energiankulutusta ja on myös täysin itsepuhdistuva.

3D-tekniikka - täydellisesti valmistettu ruoka! Vallankumouksellinen 3D-tekniikka varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen uunissa toteuttamalla täysin 3-ulotteisen lämmönjakojärjestelmän, joten voit aina nauttia tasaisesti kypsennetystä ruoasta yhdellä napin painalluksella.

Lapsilukko – Turvallisuus ennen kaikkea. Tässä Whirlpool-mikroaaltouunissa on lapsilukkojärjestelmä, joka estää pieniä lapsia käyttämästä laitetta vahingossa.

Kääntyvä teline, jonka halkaisija on 25 cm.

Toimintatilat: 8

Nopeasti sulava: +

Teho, W: 2000

Mikroaaltoteho, W: 750

Ajastin: +

LCD-näyttö: +

Grilli: +

Kääntyvä pohja: +

Volyymi, L: 22

Väri musta

Korkeus, mm: 382

Leveys, mm: 595

Syvyys, mm: 320

W67MN840NB
2 Tuotteet

Tilausviitteet