jääkaappi-pakastin Whirlpool W7X92OWH valkoinen NoFrost 203 cm

599,33 €
Sisältää alv:n

ubDNuihsb7RvxLqvqDyD3oZDtcoFALNQboiQgEcgT0UnT4BFEbdVExM71FxNppvNm21HR8cIle77hnmFuW1jWgPlFOkP6kXnELRDWtw8hv4dCT-kvk9YLyAIRLRM40hv2lokY0CNoM2AZGtpjzgrvdqBlaR2XiSmon-FklnJsO_Yt1F-h1qRczog

Määrä
VARASTOSSA

Tilanjakaja - tämä Combi Whirlpool on suunniteltu tarjoamaan kaiken tarvitsemasi tilan ja joustavuuden. Ruoan säilytys on helppoa sen suunnittelusarjan ansiosta, joka mahdollistaa maksimaalisen joustavuuden tilanhallinnassa, jotta saat kaiken irti joka kulmasta.

Lasihyllyt - Tässä Whirlpool-jääkaapissa on lasihyllyt, joissa yhdistyvät kauneus ja toimivuus tarjotakseen sinulle mahdollisimman tyydyttävän kokemuksen.

Sormenjälkiä estävä hoito – helppo puhdistaa. Sormenjälkiä estävä käsittely varmistaa nopean ja helpon pölyn, sormenjälkien ja naarmujen poistamisen. Puhdistus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Pulloteline - turvallinen säilytys. Tämä Whirlpool-jääkaappi varmistaa pullojen täydellisen säilytyksen erityisellä pullohyllyllään.

Lämpötilahälytys - varoittaa, kun jääkaapin lämpötila nousee, mikä auttaa välttämään mahdollisen ruokahävikin.

NoFrost -tekniikka vähentää pakastimessa olevaa kosteutta ja estää jään muodostumisen.

Total NoFrost -tekniikka estää jään muodostumisen jääkaapissa.

FreshBox + kosteussäätimellä varustetun laatikon avulla voit säilyttää tuoreita hedelmiä ja vihanneksia jopa 15 päivää.

Elektroninen ohjausjärjestelmä varmistaa, että parametrit asetetaan aina oikein, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn ja lämpötilan hallinnan.

LED-valaistus – energiaa säästävät LED-valot valaisevat jääkaapin tasaisesti.

Pikajäähdytys - suurten ruoka- tai juomamäärien nopeaan jäähdyttämiseen tai kun jääkaappi käynnistetään uudelleen, kun sitä ei ole käytetty.

FreshBox 0° - Ihanteellinen lämpötila laatikossa herkkien elintarvikkeiden (esim. lihan ja kalan) säilyttämiseen.

6th Sense havaitsee jatkuvasti ulkoisista syistä (esim. oven avaamisesta) johtuvat lämpötilan vaihtelut ja palauttaa nopeasti ihanteellisen lämpötilan elintarvikkeiden optimaalista säilytystä varten sekä jääkaapissa että pakastimessa. Se myös estää elintarvikkeiden jäätymisen.

Cool Breeze -teknologia - tasainen ilmankierto varmistaa tasaisen lämpötilan kaikilla hyllyillä, mikä mahdollistaa ruoan helpon säilytyksen ja varmistaa myös elintarvikkeiden vakaan lämpötilan pidempään säilyvyyttä varten.

Uusi energialuokka: E

Vuotuinen energiankulutus, kWh: 254

Jääkaapin tilavuus, L: 263

Pakastimen kapasiteetti, L: 104

Pakastuskapasiteetti, kg/ 24h: 11

Tietonäyttö: +

Total No Frost: +

NoFrost: +

Pakastinlaatikoiden lukumäärä: 2

LED-sisävalaistus: +

Melutaso, dB: 39

Meluluokka: C

Ovipuoli vaihdettavissa: +

Väri valkoinen

Korkeus, cm: 203

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 68

W7X92OWH
2 Tuotteet

Tilausviitteet