Integroitava uuniTeka HLB 85-GH1 P BM MaestroPizza 70L

928,97 €
Sisältää alv:n

u3F8ur_erNdZJCdSRp0aeVzDv74fwkGB8ADU_9q4C-17zaSfgMXIl7q1HBy0PgZyPkmd9nsQXkLhu17Jc9dvI3zKJv9GQNh6Kd5SaW5K1utbW_0d37Wc7Q0lb2VN8tKboNAQE9osQ3hAENG1-FEn6g

Määrä
VARASTOSSA

Tekan uusi innovatiivinen MaestroPizza-uuni täydellisen pizzan valmistamiseen kotona!

Automaattisen pizzatoiminnon avulla valmistat ammattipizzeriaa vastaavia herkkuja. Uunissa on erityisen tehokas grilli, jonka ansiosta uuni saavuttaa pizzatilassa 340 ºC lämpötilan varmistaakseen täydelliset olosuhteet pizzan valmistukseen, mikä on ihanteellinen lämpötila pizzan valmistukseen.

Herkullinen pizza on valmis vain 3 minuutissa! Korkean lämpötilan ja pizzakiven yhdistelmällä voit valmistaa 10 pizzaa vain 30 minuutissa, jolloin lopputulos on aina sama.

Ammattimaiset tarvikkeet - Uunin mukana tulee erityinen pizzakivi rapeaa pohjaa varten ja pizzalapio.

Pyrolyyttinen itsepuhdistus - pyrolyyttinen puhdistus on tarkoitettu käytettäväksi 4-5 käyttökerran välein tai harvemmin tarpeen mukaan. Teka-uunissa on 3 eripituista ohjelmaa (1h, 1,5h ja 2h), joista voit valita uunin likaisuusasteen mukaan. Kun ohjelma käynnistetään, uuni lämpenee lähes 500ºC ja polttaa pois kaiken rasvan ja lian uunin sisältä - ohjelman päätyttyä jäljelle jää vain tuhkaa, joka voidaan pyyhkiä helposti pois liinalla.

Hydroclean® PRO -höyrypuhdistusta voidaan käyttää jokaisen käyttökerran jälkeen. Ohjelman kesto on ~25 min, jonka aikana kuuma höyry poistaa kevyen lian uunin sisällöstä.

SurroundTemp - uunin tuulettimen viereen asennettu lämmitin varmistaa kuuman ilman virtauksen tasaisen jakautumisen, jonka ansiosta saat joka kerta täydellisesti kypsennetyt ruoat!

Teleskooppikisko - uunissa on 1 plus-pituinen teleskooppikisko, jotta valmisruokien pääsy on mahdollisimman helppoa ja turvallista.

SoftClose - järjestelmä tekee oven sulkemisesta pehmeää ja hiljaista.

4-kertainen lasiluukku takaa maksimaalisen turvallisuuden, uunin ulkolasi pysyy viileänä myös pyrolyysipuhdistuksen aikana ja eliminoi palovammavaaran koskettaessaan uunin ulkopintaa. Turvallisuuden takaamiseksi uunissa on myös lapsilukko.

Nopea esilämmitys – Tekan uusi nopea esilämmitystoiminto säästää aikaa. Kuumenna uuni haluttuun lämpötilaan muutamassa minuutissa (noin 3 minuutissa)!

Mukana grilliritilä sekä matala ja syvä leivinlevy (50 mm).

Opi todellisilta mestarilta! - Eksklusiivinen kurssi uunin ostajalle. Opi valmistamaan parhaita taikinoita ja pizzoja MaestroPizza-kurssilla, jonka pizzamestarit ovat luoneet Frattelli Figuraton Napolissa. Kurssilla jaetaan vinkkejä täydellisen napolilaisen pizzan valmistamiseen sekä muita perinteisiä reseptejä.

Keittotoiminnot: 8

Kuuma paluuilma: +

Tuuletin: +

LCD-näyttö: +

Kosketusohjaus: +

Elektroninen ajastin: +

Pyrolyysipuhdistus: +

Höyrypuhdistus: +

Pehmeästi sulkeutuva ovi: +

Viileä ovi: +

Lapsilukko: +

Teleskooppikiskot: 1

Energialuokka: A+

Uunin tilavuus, L: 70

Suunnittelu: Infinity G1

Väri musta

Teho, L: 3552

Mitat K x L x S, mm: 595 x 595 x 559

Uunin leveys, cm: 60

HLB85GH1PBM
3 Tuotteet

Tilausviitteet