Pesukone Hotpoint-Ariston NM11846WSAEUN valkoinen 8 kg

419,00 €
Sisältää alv:n

cbnUthEerOEITQnQOUEhYUNh7W5gTne0TCHRHHoJ0OrDSVDQpZS4o1WqsvMZmPnhsUmL72Gt-j2Ub25EQQ54OBFvCVFXEi_lQEzQc7SQLDhIV7lFjPjH_EMS3QxlFM_Tf9jWTPg2rtH4B1lV026Lhw

Määrä
VARASTOSSA

Kapasiteetti 8 kg Hotpoint pesukone energialuokassa A.

A-energialuokka takaa erinomaiset pesutulokset maksimaalisella energiansäästöllä.

Höyrytys - Höyrytys suoritetaan pesujakson lopussa, jotta bakteerit poistuvat 99,9-prosenttisesti.

Steam refresh on suunniteltu virkistämään vaatteita ilman pesua, mikä säästää aikaa, vettä ja energiaa.

Anti-allergiasykli sopii ihmisille, joilla on herkkä iho ja allergikoille: se on suunniteltu poistamaan tärkeimmät allergeenit, kuten siitepöly, punkit ja kissan ja koiran karvat korkealla lämpötilalla ja lisähuuhteluilla. Syklin on testannut ja sertifioinut Allergy UK.

Pysäytä ja lisää -toiminnon avulla voit (niin kauan kuin Stop and Add -merkkivalo palaa) lisätä pyykkiä heikentämättä pesutulosta.

Invertterimoottori varmistaa pitkän käyttöiän ja erinomaisen pesutuloksen.

Woolmark - Erittäin hellävarainen ja pehmeä villavaatteiden hoito, joka käyttää lempeää rumpuliikettä ja alhaista linkousnopeutta säilyttääkseen vaatteiden pehmeyden. Sykli on Woolmark Companyn hyväksymä.

Intuitiivinen pika-/ekopesu* antaa sinulle mahdollisuuden valita lyhyemmän ajan ja energiansäästön välillä yhdellä napin painalluksella. Yksi painallus tarkoittaa vähemmän aikaa, kaksi painallusta vähemmän energiaa.- Pikapesulla säästät jopa 50 %** pesuaikaa, mikä takaa täydellisen pesutuloksen. - Ekopesulla vähennät energiankulutusta jopa 20 %**, mikä auttaa säästämään ympäristöä. * Joissakin Natis Active Care -malleissa on vain pikapesu ** % riippuu pesumäärästä ja valitusta ohjelmasta

Linkous, rpm: 1400

Tilavuus, kg: 8

Uusi energialuokka: A

Vedenkulutus, L per sykli: 48

Pesuluokka: A

Sentrifugointiluokka: B

Melutaso linkouksen aikana, dB: 76

Meluluokka linkouksen aikana: B

Korkeus, cm: 85

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 61

NM11846WSAEUN
1 Tuote

Tilausviitteet