Integroitava astianpesukone Whirlpool WSIC3M27C 45 cm

387,50 €
Sisältää alv:n

HbQrZhAF9mmZpBkQBfjAf8PU8emnVtt8yggZkw26vzZ6EyXEHgMeQyAyzTfdcbDpqBxIQBhyxNxsF4gPDkY7DywYgf0f9OPDDDtGZLMmOsrIn_K2oqfWNkVBXgPjtZGFXtBSpJ8niFg9OqWGiQTQkA

Määrä
VARASTOSSA

Uusi Innovatiivinen tekniikka, erikoisominaisuudet ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet optimaalisten pesu- ja kuivaustulosten saavuttamiseksi, yksinkertaistaa puhdistusta ja yksinkertaistaa koneen käyttöä automaattisilla asetuksilla.

6th SENSE -teknologia varmistaa moitteettoman pesutuloksen ilman esipesua, liotusta ja manuaalista kuurausta ja samalla vähentää tehokkaasti veden kulutusta ja kustannuksia.

Viivästetty aloitus 1-12 h. Viivekäynnistystoiminnon avulla voit asettaa astianpesukoneen käynnistymään sinulle sopivimpana ajankohtana, mikä säästää sekä aikaa että energiaa.

Joustavat pesuvaihtoehdot - modulaariset ritilät ja kokoontaitettavat tuet mahdollistavat tilan mukauttamisen astianpesukoneen pesukammiossa tarpeidesi mukaan.

Säädettävä ja irrotettava yläteline - astianpesukoneen irrotettava yläteline mahdollistaa koneen lisätilan luomisen tarvittaessa ja epätavallisen muotoisten esineiden pesemisen helposti.

Ruokailuvälinekori.

Monivyöhykepesu - voit käyttää vain ylempää tai alempaa pesualuetta.

6 pesuohjelmaa:

Säästötila (eco) 50° - Normaalisti likaiset astiat. Vakioohjelma, joka on taloudellisin energian ja veden kulutuksen yhdistelmän kannalta.

6th Sense - Keskilikaiset astiat, joissa on kuivuneita ruokajäämiä. Tunnistaa astioiden likaisuusasteen ja säätää ohjelmaa sen mukaan. Kun anturi havaitsee astioiden likaisuusasteen, näytölle ilmestyy animaatio ja syklin kesto muuttuu.

Intensiivinen tila 65° - Suositellaan erittäin likaisten astioiden pesuun. Sopii erityisesti pannujen ja kattiloiden pesuun (älä käytä herkkien astioiden pesuun).

Nopeasti 30 min. pesu 50° - Ohjelma kevyesti likaantuneiden astioiden pesuun ilman kuivuneita ruokajäämiä. (Ihanteellinen kahdelle sarjalle).

Lasinpesu 45° – Pesuohjelma herkkien korkeille lämpötiloille herkkien astioiden, kuten lasien ja kuppien, pesuun.

Esipesu – Astiat pestään myöhemmin. Tässä ohjelmassa ei käytetä pesuainetta.

Astianpesukoneen moottorin takuu 5 vuotta tuotteen rekisteröinnistä!

Tutustu tietosivuun ja ehtoihin napsauttamalla sivun alalaidassa olevaa "Whirlpoolin lisätakuu" -linkkiä

Kapasiteetti (täydellinen): 10

Uusi energialuokka: E

Pesutulos: A

Kuivaustulos: A

Melutaso, dB: 47

Melutaso: C

Vedenkulutus, L per sykli: 9

Energiankulutus, kWh 100 sykliä kohden: 76

Ohjelmien määrä: 6

Jäljellä olevan ajan elektroninen näyttö: +

Viivästetty käynnistys: +

AquaStop-vuodon tarkistus: +

LCD-näyttö: +

Leveys, cm: 45

Mitat K x L x S, mm: 820 x 448 x 555

WSIC3M27C
4 Tuotteet

Tilausviitteet