Jääkaappipakastin Whirlpool W7X94TKS musta 203 cm

825,63 €
Sisältää alv:n

PHBIOTUGQqyoXJx731gCZjfQaE1jwWYyOhZfjopShU0Di_TJRzBiXAzDLeSNkiyAQ4DnlxmPbtdxq2tCC-Mafy7VzlFxbx1ugHicf2un25lP9q_A_avs5kqnyLGjAOAIwdm6U12iAEIU1y6FKA

Määrä
VARASTOSSA

Whirlpool erillinen yhdistetty jääkaappipakastin.

Tilanjako - tämä Combi Whirlpool on suunniteltu antamaan sinulle kaiken tarvitsemasi tilan ja joustavuuden. Ruoan säilyttäminen on helppoa sen suunnittelusarjan ansiosta, mikä mahdollistaa maksimaalisen joustavuuden huoneenhallinnassa, jotta saat kaiken irti joka nurkasta.

Energiatehokas - erittäin nopea uudelleenlämmitys. Tämän innovatiivisen tekniikan avulla voit palata valittuun lämpötilaan erittäin nopeasti ja varmistaa alhaisen energiankulutuksen ja pitkäkestoisen tuoreuden.

Lasihyllyt - Tässä Whirlpool-jääkaapissa on lasihyllyt, joissa yhdistyvät kauneus ja toimivuus, mikä antaa sinulle palkitsevimman mahdollisen kokemuksen.

Pullohylly - turvallinen säilytys. Tämä Whirlpool-jääkaappi varmistaa pullojen täydellisen säilytyksen erityisellä pullohyllyllään.

Lämpötilahälytys - hälyttää, kun jääkaapin lämpötila nousee, mikä auttaa välttämään ruoan hukkaa.

NoFrost-tekniikka vähentää kosteutta pakastimessa ja estää jään muodostumisen.

Total NoFrost -teknologia estää jään muodostumisen jääkaapissa.

Nopea jäähdytys – jääkaapin sisälämpötila laskee heti, kun lisäät ruokaa. Sisäänrakennetut anturit säätävät automaattisesti jäähdytyslämpötilaa energiankulutuksen vähentämiseksi ja pitkäkestoisen tuoreuden vähentämiseksi.

6th Sense havaitsee jatkuvasti ulkoisista syistä (esim. oven avaaminen) johtuvat lämpötilan vaihtelut ja palauttaa nopeasti ihanteellisen lämpötilan elintarvikkeiden optimaalista säilytystä varten sekä jääkaapissa että pakastimessa. Se myös estää ruoan jäätymisen.

Kosteusohjatun FreshBox + -laatikon avulla voit säilyttää tuoreita hedelmiä ja vihanneksia jopa 15 päivää.

Multifreshbox - säädettävä laatikko, jossa on kolme eri lämpötila-asetusta tiettyjen ruokien ihanteelliseen säilytykseen: kala ja liha (+ 0/2 °C), hedelmät ja vihannekset (+4 °C) tai maitotuotteet (+ 2/3 °C).

Elektroninen ohjausjärjestelmä varmistaa aina oikean parametrien asettamisen ja tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn ja lämpötilan hallinnan.

LED-valaistus – energiaa säästävät LED-valot valaisevat jääkaapin tasaisesti.

Cool Breeze -teknologia - tasainen ilmankierto varmistaa tasaisen lämpötilan kaikilla hyllyillä, mikä mahdollistaa ruoan helpon säilytyksen ja varmistaa myös vakaan lämpötilan pidempään säilytykseen.

Erittäin hiljainen - Tämä yhdistetty jääkaappi on suunniteltu hyvinvointiasi varten. Se tarjoaa täydelliset tulokset ja hiljaisen toiminnan: vain 33 dBA, joten voit nauttia enemmän rauhasta ja hiljaisuudesta keittiössäsi.

Uusi energialuokka: C

Vuotuinen energiankulutus, kWh: 162

Jääkaapin tilavuus, L: 263

Pakastimen kapasiteetti, L: 104

Jäähdytyskapasiteetti, kg / 24h: 11

Tietonäyttö: +

Total No Frost: +

No Frost: +

Pakastinosastojen lukumäärä: 2

LED-sisävalaistus: +

Melutaso, dB: 33

Meluluokka: B

Oven puoli vaihdettavissa: +

Väri musta

Korkeus, cm: 202,7

Leveys, cm: 59,6

Syvyys, cm: 67,8

W7X94TKS
3 Tuotteet

Tilausviitteet