Kuivausrumpu 8 kg Whirlpool FFTM1182EE

515,63 €
Sisältää alv:n

Qmckm5uDc3l_PrRKGIw5bIifg-HFxI7iZpLGS4OCjjEcmwZfZshebqEEtB1b1VW6B33LJiZUnbYdEDJkom-2WfVdKmCOIYOUUD6qrnJ_NujJ0VL4K0w5mDWRLlXrRS3TI7OL9tZzqMp6ZVx4qw

Määrä
VARASTOSSA

Whirlpool invertterimottorilla kuivain!

6th SENSE määrittää automaattisesti pyykin määrän ja asettaa sopivan kuivausjakson ajan, mikä varmistaa halutun kuivuustason ja optimoi samalla ajan ja energiankulutuksen.

FreshCare +:n innovatiivinen järjestelmä huolehtii kuivausrummussa olevista vaatteista älykkäällä lempeällä lämpötilansäädöllä ja rummun liikkeellä pitäen vaatteet tuoreina ja välttäen pahoja hajuja (jopa 6 tuntia ohjelman päättymisen jälkeen).

"Sense-converter-moottori" tarkoittaa erittäin energiatehokasta vaihtuvanopeuksista moottoria, joka mahdollistaa paremman suorituskyvyn ja siten kudottujen kuitujen erityishuollon.

Hiljainen toiminta - kuivausrumpu on suunniteltu takaamaan täydelliset tulokset erittäin alhaisella melutasolla, jotta voit nauttia lisää rauhasta ja hiljaisuudesta.

Rumpu - Kuivurin rummussa on erityinen muoto ja työntimet, jotka on suunniteltu varmistamaan erinomaiset kuivaustulokset ja kaikkien vaatteiden täydellinen hoito.

Ohjelmat: ekopuuvilla, pilkulliset alusvaatteet, synteettiset vaatteet, hellävaraiset alusvaatteet, villa, lakanat, pussilakanat, pika 30 ', paidat, kevyt silitys, virkistys, farkut, urheilu, silkki, värilliset.

Lisätoiminnot: kuivausasteen säätö, kuivaussilitys, vaatteiden kuivaus, kaappikuivaus, extrakuivaus, ajastettu kuivaus, viivästetty käynnistys, Frexh care +, nopea.

Suodattimen puhdistaminen on helppoa: vain kolme helppoa vaihetta.

Kuivausrummun moottorin takuu 10 vuotta tuotteen rekisteröinnin yhteydessä!

Lue tietolomake ja ehdot klikkaamalla sivun alareunassa olevaa linkkiä "Whirlpoolin lisätakuu"

Kuivaustyyppi: Kondensoiva

Tilavuus, kg: 8

Energialuokka: A++

Melutaso, dB: 64

Ohjelmien määrä: 15

Viivästynyt käynnistys: +

LCD-näyttö: +

Korkeus, cm: 85

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 65

FFTM1182EE
5 Tuotteet

Tilausviitteet