Kaappipakastin Brandt BFU862YNW, 185 cm

825,63 €
Sisältää alv:n

tZDo07vZrkbeuh6NrRZxtKkeNn2ts732IDQEXSUc3-u-wFSzwgsPlSZAXx0TPk6CGnQYyizJUAks_naSCfUDQxG9jB-3YE7Xq82ZpPjqQAM2jYQr4nKPhjkwwkGDaggHZnNdde8CvazAlg6Bkw

Määrä
VARASTOSSA

Tilava jäätön pakastin Brandtilta!

Fast No Frost - jääkaappia ei tarvitse koskaan sulattaa uudelleen, koska siihen ei kerry jäätä. Tämä säästää sekä aikaa että energiaa. Kylmän ilman sykkivä kierto estää jään ja huurteen muodostumisen jääkaapissa ja varmistaa tasaisen lämpötilan jakautumisen. Tämän tekniikan avulla voit säilyttää ruokaa kaapissa jopa 3 kertaa pidempään!

LED-valaistus - LED-valaistus tarjoaa paremman valonsironta, pienemmän energiankulutuksen ja pidemmän käyttöiän verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin.

Avoimen oven hälytysjärjestelmä, joka ilmoittaa, kun jääkaapin ovi on auki.

Kestävät turvalasihyllyt.

Kaapissa on neljä hyllyä, joista kahdessa on säädettävä korkeus. Kolme laatikkoa, joista yksi XXL-kokoinen. Kaksi ovihyllyä pienempien pakettien säilyttämiseen.

Pikapakastus - Tämän ominaisuuden avulla voit pakastaa elintarvikkeet nopeammin, mikä pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä ja makua.

Twist Ice maker - jään valmistus on helppoa. Täytä astiat vedellä ja jäätelön jälkeen ne putoavat alla olevaan astiaan, josta jäät on kätevä ottaa.

Jääkaapin oven sivu on vaihdettavissa, joten se voidaan avata vasemmalle tai oikealle.

Korkeussäädettävät jalat.

Sijainti: Pysty

Uusi energialuokka: E

Vuotuinen energiankulutus, kWh: 246

Volyymi, L: 274

Jäähdytyskapasiteetti, kg / 24h: 17

Jäätön: +

Tietonäyttö: +

Autonomia sähkökatkon sattuessa, h: 12

Melutaso, dB: 39

Meluluokka: C

Korkeus, cm: 185

Leveys, cm: 60

Syvyys, cm: 65

Väri valkoinen

Yhteensopiva jääkaapin 

BFU862YNW
3 Tuotteet

Tilausviitteet