integroitava astianpesukone 45 cm Teka DFI74910

511,50 €
Sisältää alv:n

n2TGJYyF0GH8BZRx4UnWhuUBQbQwvWo9gze_FDT0gz2p0HFIXZCT5i0sUISo-FuK5OhzCSjNAFTxxSL5Vtkb76PouZeFn_K466ZownYaD_rnOjQXxIddm4hI1rpedHLSa5WTkYT6LpjbzT_lVw

Määrä
VARASTOSSA

Integroitava astianpesukone 45 cm, toimituksessa ei ole tuotekuvassa näkyvää luukun etupaneelia, ( paneeli tilataan keittiön toimittajalata )

Energialuokan paras uusi astianpesukone Teka-automaattisesti avautuvalla ovella!

Uudelle Teka-astianpesukoneelle on ominaista hieno muotoilu, helppokäyttöisyys ja toimivuus! Laitteessa on kosketusherkkä ohjauspaneeli valkoisella LED-valolla ja automaattinen pesutabletin tunnistusjärjestelmä.

AutoClean - maksimaalisen puhtauden ja hygienian varmistamiseksi laitteessa on korkean lämpötilan puhdistusohjelma, jota tulee käyttää 1-2 kuukauden välein tyhjällä laitteella.

PremiumDry - automaattinen luukun avautuminen pesuohjelman lopussa takaa kuivat astiat joka pesuohjelmassa! PremiumDry on energiatehokas ja älykäs ratkaisu, joka kuivattaa astian luonnollisella ilmavirralla.

FlexiSet1 - modulaarinen alakori on säädettävissä eri asentojen välillä, joten pesukoneeseen mahtuu kaikenkokoisia ja -muotoisia astioita.

SlidingDoor - asennusjärjestelmän avulla voit asentaa laitteen, jonka oven korkeus on jopa 800 mm alustan yläpuolelle, ilman ongelmia! Ovi säätää korkeustaan ​​avattaessa, mikä estää sitä osumasta alustaan ​​ja integroituu suljettaessa takaisin keittiökalusteeseen.

Invertterimoottori - nopeuden muuttamisen ansiosta invertterimoottori voi säätää vedenpainetta milloin tahansa. Magneettiohjatut suihkuvarret ohjaavat veden oikeaan paikkaan oikeaan aikaan oikealla paineella.

SmartSensor-anturit mittaavat likaisuuden tarpeen mukaan ja säätävät siten pesuparametreja jokaisen pesujakson aikana, mikä säästää sekä energiaa että aikaa.

Pylväsasennus - astianpesukone voidaan asentaa sekä pohjatasolle että yläpuolelle.

Erikoistoiminnot:

Puolitäyttö - puolitäyttötoiminto optimoi veden ja energian kulutuksen, kun peset pienen määrän astioita. Näin sinun ei tarvitse odottaa, että astianpesukone täyttyy mustilla astioilla.

Express-toiminto lyhentää astianpesukoneen sykliaikaa korkeapainepesulla, mikä säästää sekä vettä että aikaa.

Power Wash - Astianpesukoneen alemmat suuttimet toimivat suuremmalla paineella ja nopeudella varmistaakseen ovelimmankin tahranpoiston astiasta.

Extra Rinse -toiminto varmistaa täydellisen puhtaat astiat myös huonosti liukenevilla pesuaineilla.

Ohjelmat: AutoClean; Eco 50º; Auto 40-65º; DualCare 55-67º; Intensiivinen 70º; 1H 60°; GlassCare 40º; MINI30 35º; Esipesu

* DualCare-ohjelman avulla voit pestä herkempiä astioita yläkorissa ja voimakkaasti likaantuneita astioita alakorissa (voimakkaalla paineella).

* Mini30 ja 1H ovat pikapesuohjelmia.

Astianpesukoneessa on suola- ja pesuainehälytin.

Kapasiteetti (täydellinen): 11

Uusi energialuokka: E

Pesutulos: A

Kuivaustulos: A

Melutaso, dB: 45

Melutaso: C

Vedenkulutus, L per jakso: 0,805

Energiankulutus, kWh per sykli: 0,7

Erillinen laatikko ruokailuvälineille: +

Ohjelmien määrä: 9

Sähköinen muistutus: +

Käyttölämpötilat: 6

Viivästynyt käynnistys: +

Automaattinen oven avaus: +

Liukuovi: +

AquaStop-vuodon tarkistus: +

Pesusuutin yläkorille +

LCD-näyttö: +

Automaattinen puhdistusohjelma: +

Leveys, cm: 45

Mitat K x L x S, mm: 818 x 448 x 550

DFI74910
4 Tuotteet

Tilausviitteet