Teka HLB 8510 P Maestro Pizza, integroitava musta uuni 70L

784,30 €
Sisältää alv:n

u0KVmnPfHJbWx3AkH3LQ_4cLavSgZTw_otIZBIXgOueGJTKMJ2H-rv61xw7QiCgvyvAOtmsNqA8fT7uEv2aDca-ArfvO6C-XXr81E3qvczn_3kBlEIlYUHj0yD_6NbzOzbrYMNNN

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

Tekan uusi innovatiivinen Maestro Pizza -uuni kaksoispuhdistusjärjestelmällä!

Erikoispizzaohjelmalla leivot ammattipizzeriaa vastaavia herkkuja. Uunissa on erityisen tehokas grilli, jonka ansiosta uuni saavuttaa Pizza-tilassa 340 ºC lämpötilan varmistaakseen täydelliset olosuhteet pizzan valmistukseen. Uunissa on erityinen pizzakivi ja lapio ihanteellisten olosuhteiden takaamiseksi.

Pyrolyyttinen itsepuhdistus on tarkoitettu käytettäväksi 4-5 käyttökerran välein tai harvemmin tarpeen mukaan. Teka-uunissa on 3 eripituista ohjelmaa (1h, 1,5h ja 2h), joista voit valita uunin likaisuusasteen mukaan. Ohjelman alkaessa uuni lämpenee 500ºC ja polttaa kaiken rasvan ja lian pois uunin sisältä - ohjelman päätyttyä on jäljellä enää vain tuhkaa, joka voidaan helposti pyyhkiä liinalla.

Hydroclean® PRO -höyrypuhdistusta voidaan käyttää jokaisen käyttökerran jälkeen. Ohjelman kesto on ~ 25 min, jonka aikana kuuma vesihöyry poistaa kevyen lian uunin sisällöstä.

SurroundTemp - uunin tuulettimen viereen asennettu lämmitin varmistaa kuuman ilman virtauksen tasaisen jakautumisen, jonka ansiosta saat joka kerta täydellisesti kypsennetyt ruoat!

Teleskooppiohjaimet - uunissa on 1 plus-pituinen teleskooppikisko helpottaa ja turvallista pääsyä valmisruokiin.

SoftClose-järjestelmä sulkee oven pehmeästi ja hiljaisesti.

Neljänkertainen lasiovi - 4-kertainen lasiovi varmistaa maksimaalisen turvallisuuden, uunin ulkolasi pysyy viileänä myös pyrolyysipuhdistusjakson aikana ja eliminoi palovammojen riskin joutuessaan kosketuksiin uunin ulkopinnan kanssa. Uunissa on myös turvallisuutta lisäävä lapsilukko.

Nopea esilämmitys – Tekan uusi nopea esilämmitysominaisuus säästää aikaa. Esilämmitä uuni haluttuun lämpötilaan muutamassa minuutissa (n. 3 minuuttia)!

Uunin mukana tulee myös grilli sekä matala ja syvä uunipelti (50 mm).

Leivontatoiminnot: 9

Kuuma peruutusilma: +

Tuuletin: +

LCD-näyttö: +

Kosketusohjaus: +

Elektroninen ajastin: +

Pyrolyysipuhdistus: +

Höyrypuhdistus: +

Pehmeästi sulkeutuva ovi: +

Viileä ovi: +

Lapsilukko: +

Teleskooppikiskot: 1

Energialuokka: A+

Uunin tilavuus, L: 70

Väri musta

Teho, L: 3552

Mitat K x L x S, mm: 595 x 595 x 559

Uunin leveys, cm: 60

HLB8510P

Tilausviitteet