Kaasutaso WHIRLPOOL (5) AKWL 728 / NB

329,63 €
Sisältää alv:n

0cUkt15OhrguKaU4CFGvl9OyA_ox2NEkP13mpwGCtnph8AUWegTPwCW1Y6T5Ow8ru_qkluNw3t-eA12gPwP55qXaKR_UdhNeFF0rHzVR-KhR_IUFjuhR_2dlAb_6fkeJdkOhchch

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

Tehokkaat polttimet

Korkea hyötysuhde. Tehokkaat polttimet vähentävät energiankulutusta 20 %. Niiden innovatiivisen suunnittelun ja pystysuoran liekin ansiosta lämpö ohjataan suoraan kattiloihin ja pannuihin, mikä estää leviämisen.

Nopeampi ruoanlaitto

Nauti nopeammasta kiehumisesta. Innovatiivinen teknologiamme käyttää liekkienergiaa tehokkaasti, mikä varmistaa, että lämpö ohjautuu paremmin suoraan kattiloihin ja pannuihin, jotta voit nauttia täydellisestä kypsennystuloksesta nopeammin.

Poltin maksimiteholla 4000 W.

4 kW poltin. Nauti maukkaammasta lopputuloksesta nopeammin. Paista liha nopeasti, keitä vesi nopeammin tai nauti täydellisestä paistetusta ruoasta erinomaisella 4000 W polttimella.

5 tehokasta poltinta

Intensiivinen ruoanlaitto. Tässä Whirlpool-keittotasossa on 5 erittäin tehokasta poltinta, jotka tuottavat ylimääräistä lämpöä ja nopeuttavat ruoanlaittoa, paistamista ja höyrytystä varmistaen samalla korkean energiatehokkuuden.

Kaksoisalue

Monipuolinen ruoanlaittokokemus. Tässä Whirlpool-keittotasossa on monipuolinen tuplavyöhyke, jossa on 2 erillistä lämmitysaluetta, joten voit valmistaa ruokaa helposti sekä suurissa että pienissä kattiloissa ja pannuissa.

Liesityyppinen kaasu

SteeringControl-avain

Asennusmenetelmä Integroitu

Keittoalueiden lukumäärä5

Teho 11300W

ClaimsMastre

Väri musta

Paino 15,5 kg

Mitat (K x L x S) 5,1 x 73 x 51 cm

Kaasulieden ja kaasu-liesitason avulla voit valmistaa ruokaa ammattilaisten tavoin turvallisesti, maa- tai nestekaasulla toimivan kaasutason polttimot on varustettu liekinvarmistimella, joka katkaisee kaasun tulon, jos liekki sattuisi sammumaan. säätönupilla voidaan polttimet sytyttää sähköisesti, jos sähköä ei ole niin sytytykseen voidaan käyttää takka sytytintä tai tikkua,  valurautaiset keittoritilät antavat tasaisen alustan keittoastioille.

HUOMIOITAVAA!‌ ‌ ‌

-Toimitus‌ ‌ei‌ ‌sisällä‌ ‌asennustarvikkeita,‌ ‌kaasulieden‌/tason ‌asennus‌ ‌on‌ ‌luvanvaraista‌.

- Asennuksen‌ ‌saa‌ ‌suorittaa‌ ‌ainoastaan‌ ‌valtuutettu‌ ‌kaasuasennusliike‌ ‌tai‌ ‌koulutettu‌ ‌henkilö.‌ ‌

- Liedet‌/tasot ‌varustetaan‌ ‌tehtaalla‌ ‌suuttimilla‌ ‌jotka‌ ‌ovat‌ ‌maakaasua‌ ‌varten‌ ‌ja‌ ‌nestekaasu‌ ‌suuttimet‌ ‌toimitetaan‌ ‌lisä‌‌ pakkauksessa‌ toimituksen ‌mukana.‌

AKWL728/NB

Tilausviitteet