Pesukone-kuivausrumpu AEG L7WBGO49S , invertteri, 9/5 kg, 1400 rpm

804,97 €
Sisältää alv:n

SGg2jYipJ71qtQK5UOYKz1D3EicXdM72JEYPErgoMVREv7uphsQz6tYSmmDQ0vUqSez_l_lbVqqCs-ClcpGOKNQS_b5KT0tMxtqV-hiPA95n3BGcbB-ZNLIJfyqAjCa97ieS_UXu

Määrä
VARASTOSSA

L7WBGO49S

Vapaasti seisova, pesu max 9 kg, kuivaus max 5 kg, invertterimoottori, lapsilukko, lisähuuhtelu, nestemäinen pesuaineventtiili, ohjelmat: puuvilla, pehmeä puuvilla 40-60 astetta, synteettinen, herkkä, villa/käsinpesu, ulkovaatteet, pikapesu 20 minuuttia, pikapesu ja -kuivaus 6 min, höyrytys, huuhtelu, linkous/pumppaus

Valmistaja AEG

Nettopaino 69,5 kg

Tyyppi Kuivaavat

Väri Valkoinen

Energialuokka E

Pesutulosluokka A

Täyttömäärä max 9 kg

Max linkousnopeus 1400 kierr/min

Inverter-moottori on

Näyttö on

Ajastin on

Automaattinen annostelu ei ole

Korkeus (сm) 85

Leveys (cm) 60

Syvyys (cm) 55

HELLÄVARAISTA HUOLENPITOA KAHDELLA TEKNOLOGIALLA
DualSense-teknologiamme räätälöi lämpötilan ja rummun liikkeet sekä muokkaa ohjelmat kankaiden mukaan. Matalamman lämpötilan ja hienosäädettyjen liikkeiden ansiosta kaikki herkimmistä materiaaleista ulkoiluvaatteisiin voidaan pestä ja kuivata alusta loppuun. Woolmark Blue -sertifioiuduilla pesu- ja kuivausohjelmilla voit turvallisesti pestä jopa "vain käsinpesu" -merkityt villavaatteet. Omat pesu- ja kuivausohjelmat vedenpitäville ulkovaatteille säilyttävät ja palauttavat niiden säänkestävät ominaisuudet.

MUKAUTTAA OHJELMAT OPTIMAALISTEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI
ProSense®-teknologia säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat – säästäen aikaa, energiaa ja vettä – oli täyttömäärä suuri tai pieni.

VÄHENNÄ SILITYKSEN TARVETTA HÖYRYN AVULLA
Höyryohjelma pehmentää vaatteiden kuituja vähentäen ryppyisyyttä ja samalla silityksen tarvetta. Vaatteet näyttävät ja tuntuvat paremmilta pidempään. Mahdollisuus raikastaa vaatteet nopeasti ilman turhaa altistamista lämmölle ja kulutukselle.

L7WBGO49S
2 Tuotteet

Tilausviitteet