Whirlpool W11IOP14S2H wifi integroitava uuni 73L, tumman harmaa

1 032,30 €
Sisältää alv:n

0cUkt15OhrguKaU4CFGvl9OyA_ox2NEkP13mpwGCtnph8AUWegTPwCW1Y6T5Ow8ru_qkluNw3t-eA12gPwP55qXaKR_UdhNeFF0rHzVR-KhR_IUFjuhR_2dlAb_6fkeJdkOhchch

Määrä
VARASTOSSA

Tyylikäs uuni, jossa Whirlpool-höyrykeitto ja Wi-Fi-yhteys! Upotettu kahva integroituu uunin kalusteisiin.

6th SENSE -tekniikka säätää automaattisesti ajan, lämpötilan ja kosteuden asetukset kerta toisensa jälkeen täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Laajan valikoiman 6th SENSE antureita ja ainutlaatuisia ominaisuuksia ansiosta käyttäjä voi valmistaa täydellisen ruoan ja nauttia verrattoman intuitiivisesta kokemuksesta.

SteamSense + optimoi maut ruiskuttamalla höyryä paistokammioon ja jakamalla lämmön ja kosteuden tasaisesti. Kuuma höyry kääri ruuan varovasti ja säilyttää kaikki alkuperäiset maut, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Monitoiminen 8 - joustavat leivontatoiminnot takaavat täydellisen lopputuloksen jokaiselle reseptille.

Ready2cook - unohda esilämmitys! Ready2cook-toiminnon ansiosta uuni lämpenee supernopeudella valittuun lämpötilaan.

Cook4 - Innovatiivinen Cook4-toiminto estää aromien sekoittumisen uunissa, jolloin jopa 4 erilaista ruokaa voidaan valmistaa samanaikaisesti.

6th SENSE Live -toiminnon avulla voit käyttää uunia etänä mobiililaitteesta. Intuitiivinen sovellus tarjoaa käyttäjälle vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rutiinireseptit voidaan muuttaa mestariteoksiksi. Sovellus oppii käyttäjän mieltymyksistä ja tarjoaa reseptejä ja hyödyllisiä vinkkejä, jotta jokainen ruokalaji valmistuu täydellisesti. Valitse jopa 100 leivontayhdistelmästä!

Smart Clean -teknologia – ympäristöystävällinen itsepuhdistusohjelma, joka takaa virheettömät puhdistustulokset vain 30 minuutissa napin painalluksella. Ei vahvoja puhdistusaineita, Smart Clean käyttää vain vettä ja vähentää puhdistussyklin energiankulutusta 97 % verrattuna perinteiseen pyrolyyttiseen uuniin.

Älykäs näyttö – Helposti ymmärrettävät kuvakkeet ja selkeät ohjeet tekevät Whirlpoolin kehittyneestä tekniikasta helppoa ja intuitiivista käyttöä. 16 väriä 3,5” kosketusnäyttö + WiFi-yhteys.

Höyrytoiminnolla: +

Leivontatoiminnot: 8

Automaattiset ohjelmat: 16

Kuuma peruutusilma: +

Tuuletin: +

WiFi-yhteys: +

LCD-näyttö: +

Kosketusohjaus: +

Elektroninen ajastin: +

Höyrypuhdistus: +

Lapsilukko: +

Energialuokka: A+

Uunin tilavuus, L: 73

Väri: Tummanharmaa

Teho, W: 3650

Mitat K x L x S, mm: 595 x 595 x 564

Uunin leveys, cm: 60

W11IOP14S2H
2 Tuotteet

Tilausviitteet