Integroitava astianpesukone Teka DFI76950, 60cm

618,97 €
Sisältää alv:n

u0KVmnPfHJbWx3AkH3LQ_4cLavSgZTw_otIZBIXgOueGJTKMJ2H-rv61xw7QiCgvyvAOtmsNqA8fT7uEv2aDca-ArfvO6C-XXr81E3qvczn_3kBlEIlYUHj0yD_6NbzOzbrYMNNN=s0

Määrä
VARASTOSSA

Uusi energialuokka Teka -täysintegroitava astianpesukone, jossa on automaattisesti avautuva ovi ja antibakteerinen toiminto!

Uudelle Teka -astianpesukoneelle on ominaista hieno muotoilu, helppokäyttöisyys ja toimivuus! Laitteessa on kosketusherkkä ohjauspaneeli, jossa on valkoinen LED-valaistus, lattialla oleva merkkivalo ja automaattinen pesutabletin tunnistusjärjestelmä.

IonClean - automaattinen antibakteerinen puhdistusjärjestelmä poistaa säännöllisesti bakteerit ja epämiellyttävät hajut koneesta negatiivisten ionien avulla!

AutoClean - maksimaalisen puhtauden ja hygienian varmistamiseksi laitteessa on korkean lämpötilan puhdistusohjelma, jota tulee käyttää 1-2 kuukauden välein tyhjällä laitteella.

PremiumDry - automaattinen luukunavaus pesujakson lopussa takaa kuivien astioiden jokaisen pesuohjelman aikana! PremiumDry on energiatehokas ja älykäs ratkaisu, joka käyttää astian kuivaamiseen luonnollista ilmavirtaa.

MultiFlex -3 ja FlexiSet4 - modulaariset korit ovat säädettävissä 3 eri asentoon, jolloin pesukoneeseen mahtuu kaiken kokoisia ja muotoisia astioita.

SlidingDoor - asennusjärjestelmän avulla voit asentaa ilman ongelmia laitteen, jonka oven korkeus on jopa 800 mm! Ovi säätää korkeuttaan avattaessa, mikä estää sen osumasta sokkeliin ja integroituu uudelleen keittiökalusteisiin suljettuna.

SmartSensor -anturit mittaavat likaisuuden tarpeen mukaan ja säätävät siten pesuparametreja jokaisen pesujakson aikana, mikä säästää sekä energiaa että aikaa.

Pylvään asennus - astianpesukone voidaan asentaa sekä pohja- että yläpuolelle.

Erikoistoiminnot:

Puolitäyttö - puolitäyttötoiminto optimoi veden ja energian kulutuksen, kun tarvitaan pieni määrä pesua. Näin sinun ei tarvitse odottaa, että astianpesukone täyttyy mustilla astioilla.

Express -toiminto lyhentää astianpesukoneen pesuaikaa pesemällä korkeassa paineessa, mikä säästää sekä vettä että aikaa.

Power Wash - Astianpesukoneen alemmat suuttimet toimivat suuremmalla paineella ja nopeudella varmistaakseen, että jopa ovela tahra poistetaan astiasta.

Ohjelmat: AutoClean; Eco 50º; Auto 40-65º; DualCare 55-67º; Intensiivinen 70º; 1H 60º; GlassCare 40º; MINI30 35º; Esipesu

* DualCare -ohjelma mahdollistaa pestä herkempiä astioita yläkorissa ja samalla erittäin likaisia ​​astioita alakorissa (suurella paineella).

* Mini30 ja 1H ovat pikapesuohjelmia.

Astianpesukoneessa on suola- ja huuhtelukirkastin.

Kapasiteetti (täydellinen): 15

Uusi energialuokka: D

Vanha energialuokka: A +++

Pesutulos: A

Kuivaustulos: A

Melutaso, dB: 42

Melutaso: B

Vedenkulutus, l / sykli: 9,5

Energiankulutus, kWh / sykli: 0,84

Erillinen laatikko ruokailuvälineille: +

Ohjelmien määrä: 9

Elektroninen jääilmaisin: +

Käyttölämpötilat: 6

Viivästetty käynnistys: +

Automaattinen oven avaus: +

Merkkivalo lattialla: +

Liukuovi: +

AquaStop -vuotojen tarkistus: +

LCD -näyttö: +

Automaattinen puhdistusohjelma: +

Leveys, cm: 60

Mitat K x L x S, mm: 818 x 598 x 550

DFI76950
5 Tuotteet

Tilausviitteet