Faber T-AIR liesituuletin 90cm, musta

856,63 €
Sisältää alv:n

hStfeUJihMzqln0zrPasYxmakRdWhn8_K6EHKl_2gjt46VwGDF6SgICUyn4NqGg-44ngQA0YvWD2Aqt5QRFfyLagrsgFtXCT722b0x7DOqNKJwcvVU6En1p5sU85lg5oKoA9mBez

GihYSYBWIjXA5BjOkhKMux5ye8nZaYh5zKzM8pknJPi4K3l22wJ_fleWVFMWy-sBsS4K66uYQ1gZovIMhEbq-8ERbZUJZaL-JQ47jsZ66PrRaAIWn306SRreM5sBmm7Fajz6aSOq

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

T-AIR on osa Faberin ilmanpuhdistinsarjaa, jossa on ainutlaatuinen "Air treatment" ilmanlaadun valvonta-anturi!

Mustan ja ruskean lasin ilmanpuhdistimen erityinen väriyhdistelmä kiinnittää huomiota ja mahdollistaa ilmanpuhdistimen käytön sisustuselementtinä keittiön suunnittelussa.

K -Link - on uusi yhteensopivuusjärjestelmä, joka perustuu samaan tekniikkaan kuin Bluetooth, jonka avulla voit hallita ilmanpuhdistimen työtä keittotason kautta. K-Link-liitännän ansiosta ilmanpuhdistin säätää imutehoa automaattisesti keittotason tehotason mukaan optimoiden laitteen suorituskyvyn ja välttäen turhaa energiankulutusta.

Ilmanlaatuanturi - älykäs anturi valvoo ilmanlaatua ja käynnistää ilmanpuhdistimen automaattisesti, jos se havaitsee ilmassa olevia allergeeneja, saastumista tai tuoksuja. Lataamalla Faber Cloud -sovelluksen voit seurata ilmanlaatua kotona laitteesi kautta milloin ja missä tahansa! Laite sammuu automaattisesti, kun optimaalinen ilmanlaatu palautuu tai 5 tunnin kuluttua toiminnon aktivoinnista.

Faber Cloud - täydellinen ratkaisu älykkääseen kotiin! Ainutlaatuisen sovelluksen avulla voit seurata kodin ilmanlaatua ja ohjata laitetta etänä.

Intensiivinen nopeus - Toiminto, joka aktivoi maksimaalisen ilmankierron 6 minuutiksi.

Laitteessa on Wi-Fi-yhteys.

Vähimmäisvetoteho, m3 / h: 300

Suurin vetokapasiteetti, m3 / h: 700

Minimi melutaso, dB: 52

Suurin melutaso, dB: 69

Energialuokka: A +

Uuttotehokkuusluokka: A

Valaistuksen tehokkuusluokka: A

Rasvan suodatuksen tehokkuusluokka: C

Ohjaus: Kosketus ohjaus

Valaistus: 1 Led Bar Slim 4000K

Tehotasot: 4

Ulostulon halkaisija, mm: 150

Moottorien lukumäärä: 1

Moottorin tyyppi: EVO Plus

K-Link: +

Ilmanpuhdistimen leveys, mm: 900

Ilmanpuhdistimen syvyys, mm: 454

Väri musta

Suunnittelu: T-muotoinen

TAIR

Tilausviitteet