Bosch TKA6A043 musta kahvinkeitin 1,25L

68,00 €
Sisältää alv:n

skq5RKSq__yXsx5YOEtJkRiJa-RGxj94bnY177cB1BLh9KBQDGIyziikDY_8B1z9-GUr7J1LTyNIdoacZ7Va00cRqepmONszZEoPDSxw4M9IGumeSRrF8Xzw80fLW8e0euy8dqaL

Määrä
VARASTOSSA

Aloita jokainen aamu hyvällä tuulella runsaalla kahvilla ja tyylikkäällä muotoilulla.

Aroma + - parantaa kahvin aromia ja vahvuutta yhdellä painalluksella. Jos haluat vahvempaa kahvia, sinun ei tarvitse lisätä kahvijauhetta. Aroma + -painikkeella makua voidaan vahvistaa ja kone säätää veden virtausta sen perusteella. Voit nauttia rikkaasta aromista juuri haluamallasi tavalla - esimerkiksi vahvempaa kahvia aamulla ja laihempaa illalla.

Irrotettava vesisäiliö - nopea ja helppo irrotettava vesisäiliö täytettäväksi suoraan hanasta. Ylimääräistä kannua ei tarvita, ja jopa täyden säiliön asettaminen takaisin on helppoa.

Tippalukko - ei tippoja tai tahroja, kun otat kannun pois käytöstä tai käytön jälkeen. Me kaikki tunnemme tilanteen, jossa haluamme kaataa kahvia heti, vaikka se ei ole vielä valmis. Tippalukitustoiminnon ansiosta voit poistaa kannun ilman, että kone tippuu tai tahraa. Tämä säästää siivouksen vaivaa.

Ruuvattava suodattimen pidike - kätevä täyttää ja poistaa paperisuodatin.

EasyDescale3 - kolme toimintoa, jotka helpottavat kalkinpoistoa ja pidentävät laitteen käyttöikää. Toimintoa on helppo käyttää kalkinpoistoilmoituksen, käytännöllisen kalkinpoisto -ohjelman ja veden kovuusasetusten ansiosta. Tämä takaa parhaan suorituskyvyn ja täydellisen maun, säästää energiaa ja pidentää laitteen käyttöikää.

Aromin säilyttävä lasikannu.

Irrotettava ruuvisuodatin (1 x 4)

Mitat: 355 x 285 x 230 mm

Nettopaino: 2 kg

Kapasiteetti, kuppi: 10

Kannun tilavuus, L: 1,25

Automaattinen virrankatkaisu: +

Kalkinpoisto -ohjelma: +

Pudotuslukko: +

Irrotettava vesisäiliö: +

Vedenkorkeusasteikko: +

Kotelo: Muovia

Teho, W: 1200

Väri musta

TKA6A043
5 Tuotteet

Tilausviitteet