Whirlpool WIO3P33PL integroitava astianpesukone 60cm

494,97 €
Sisältää alv:n

n2IWsgB6QqgxOarsGGLh1pjq3JEFlLraXDT6UPMcEG93ngphvBPG1p65kH4Z38uiAMpQ_iLTttQzY7yVbuMbZUoIWC4sRf7pTUHQFtpvUVELxQoyqe7OZIyPAGXS6-0dpFkE8CqE

Määrä
VARASTOSSA

Tilava Whirlpool -astianpesukone, jossa on automaattisesti avautuva luukku!

Kuudes SENSE EcoFriendly -teknologia käyttää älykkäitä antureita, jotka seuraavat jatkuvasti pesuohjelmaa, havaitsevat likaisuuden ja säätävät resurssien käyttöä vastaavasti. Nauti moitteettomasta pesutuloksesta ja säästä jopa 50% energiaa, vettä ja aikaa.

NaturalDry -oven automaattinen avautuminen ohjelman lopussa varmistaa paremman ja luonnollisemman kuivumisen. Tämä järjestelmä takaa paremman energiatehokkuuden ja paremman kuivaustuloksen.

PowerClean Pron tehokkaat vesisuihkut koneen pesukammion takaseinässä olevista suuttimista takaavat parhaan pesutuloksen myös raskaimmalla lialla.

Multizone -toiminnon avulla voit pestä pienen määrän astioita vain ruokailuvälineiden, ylä- tai alakorin sisällä. Tällöin sinun ei tarvitse odottaa, että astianpesukone täyttyy mustilla astioilla, ja säästät aikaa, sähköä ja pesuainetta.

Ainutlaatuisen ExtraSpace -suunnittelun ansiosta voit laittaa kattilat ja pannut alakoriin pystyasentoon, jolloin tilaa jää vielä 10 ruokalajille.

FlexiSpace -järjestelmän modulaarisia koreja voidaan siirtää vapaasti ja helposti astianpesukoneessa tarpeen mukaan.

Modulaarinen kolmas teline on ihanteellinen ruokailuvälineille, ja siinä on liukumoduulit, joiden avulla voit helposti sijoittaa korkeampia esineitä ylempään telineeseen.

Ajastetun käynnistystoiminnon avulla voit asettaa astianpesukoneen käynnistymään sinulle parhaiten sopivana ajankohtana, mikä säästää sekä aikaa että energiaa.

Astianpesukoneessa on ilmaisimet suolan ja huuhtelukirkasteen lisäämisen tarpeesta.

10 pesuohjelmaa:

Säästötila (eco) 50 °; 6. aisti 50-60 °; Intensiivinen tila 65 °; Nopea pesu ja kuivaus 50 °: ssa; Tuulilasinpesu 45 °; Nopea (30 min) 50 °; Hiljainen (yötila) 50 °; Antibakteerinen tila 65 °; Esipesu; Itsepuhdistuva 65 °

Astianpesukoneen moottorin takuu 5 vuotta tuotteen rekisteröinnin yhteydessä!

Lue tietolomake ja ehdot napsauttamalla sivun alareunassa olevaa linkkiä "Whirlpoolin lisätakuu"

Kapasiteetti (täydellinen): 15

Uusi energialuokka: D

Pesutulos: A

Kuivaustulos: A

Melutaso, dB: 43

Melutaso: B

Vedenkulutus, l / sykli:

Energiankulutus, kWh / sykli:

Erillinen laatikko ruokailuvälineille: +

Ohjelmien määrä: 10

Elektroninen jääilmaisin: +

Käyttölämpötilat: 4

Viivästetty käynnistys: +

Automaattinen oven avaus: +

LCD -näyttö: +

Automaattinen puhdistusohjelma: +

Leveys, cm: 60

Mitat K x L x S, mm: 820 x 598 x 555

WIO3P33PL
1 Tuote

Tilausviitteet