keraaminen liesi 60 cm Electrolux, 4 x HighLight, sähköuuni, teräs

629,00 €
Sisältää alv:n

40hord0aHUX2FdbDJLss1fcb2GYwg2bAK8nQG8VUeamwAV9wZOjfuNKfdx_U9J7xs2Ga6MFREVxiOun2uehtAUy69jN75lr9PfKd3Bc_sY_rU7mm6MN7tpbVL43d5HEHNPXnoi2z

Määrä
VARASTOSSA

LKR64021AX

Sähköliesi, SurroundCook 300, 4 HighLight -keittoaluetta, sähköuuni, grilli, AirFry -kuumailmapaistotoiminto, minuuttilaskuri, lisälaatikko. Sisältää teleskooppikiskot, AirFry -leivinpelti, emaloitu leivinpelti, kromattu metalliritilä.

Valmistaja Electrolux

Nettopaino 47 kg

Tyyppi Keraaminen

Väri Ruostumaton teräs

Energialuokka A

Uunin tilavuus, l 73

Laajennevat keittoalueet Ei ole

Sisäänpainettavat valitsimet Ei ole

Näyttö on

Ajastin On

Grilli On

Säilytystila On

Korkeus (cm) 85

Leveys (cm) 60

Syvyys (cm) 60

Nopea kuumennus

Tämä täysin elektroninen liesi kuumenee nopeammin kuin tavanomaiset keraamiset tasot. Joten mitä sitten kuumennatkin, voita munien paistamiseksi, öljyä jauhelihalle tai vettä perunoille, levy on nopeammin kuumana.

Uunin lasi, joka on helppo puhdistaa
Tämän uunin luukun lasi on helppo pitää puhtaana. Sekä luukku että lasipaneelit ovat kokonaan irrotettavissa, ja siten nopeasti puhdistettavissa.

Jokainen suupala maistuu herkulliselta
Tämän monitoimiuunin avulla jokainen ruokalaji maistuu herkulliselta. Ja koska lämpö leviää tasaisesti koko uuniin, ruoka on kauttaaltaan yhtä hyvää.

- Lieden‌‌ ‌‌korotus‌‌ ‌‌voidaan tehdä ‌‌korotus‌‌ ‌‌alustalla‌‌ ‌‌jonka‌‌ ‌‌voi‌‌ ‌‌helposti‌‌ ‌‌valmistaa‌‌ ‌‌itse‌‌ ‌‌esimerkiksi‌‌ ‌‌vanerista‌‌ ‌‌tai‌‌ ‌‌vastaavasta‌‌ ‌‌kovasta‌‌ ‌‌materiaalista,‌‌ ‌‌tilanteen‌‌ ‌‌mukaan

LKR64021AX
1 Tuote

Tilausviitteet