Manta SPK5210 Kannettava musiikkikeskus + karaoke

142,00 €
Sisältää alv:n

Manta

Määrä
VARASTOSSA

Tässä juhlakaiuttimessa on 40 W (RMS) -vahvistin, joka käyttää kahta 6,5 ​​”(16,5 cm) kaiutinta ja kahta diskanttikaiutinta.

TWS (True Wireless Stereo) -toiminnon avulla voit liittää langattomasti kaksi SPK5210-kaiutinta ja luoda kaksoistehon 80 W (RMS) -sarjan. Yksi kaiuttimista lähettää ääniä oikealta ja toinen vasemmalta. Asettamalla ne muutaman metrin päähän saat täydellisen stereotehosteen ilman kaapeleita.

Yhdistä älypuhelin tai tabletti modernin langattoman Bluetooth 5.0 -yhteyden kautta tai toista tallennuslaitteille tallennettua musiikkia. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti käyttämällä USB- tai microSD-porttia, ja toistettava äänenlaatu on vielä parempi. Jos kuitenkin haluat parantaa television äänenlaatua ja siinä ei ole sisäänrakennettua Bluetooth-moduulia, voit tehdä sen käyttämällä AUDIO IN -kaapelia.

Käytä ennalta määritettyä digitaalista taajuuskorjaintoimintoa korjataksesi sävyä. Voit mukauttaa toistamasi musiikin helposti mieltymyksiisi.

Karaokeominaisuus on loistava tapa viettää aikaa ystävien kanssa. Käytä erityisiä mikrofonitehosteita, kuten kaiun, äänenvoimakkuuden säätö, basson ja diskantin hallinta sekä viive. Kaiutinsarja sisältää langattoman mikrofonin, ja voit myös liittää kaksi muuta langallista mikrofonia. Voit tallentaa parhaat esityksesi kaiuttimeen liitetylle USB-muistitikulle.

Yksi SPK5210-kaiuttimen silmiinpistävimmistä ominaisuuksista on woofrikalvojen valaistus. Tämä tekee jokaisesta osapuolesta todellisen disko. Jos kuitenkin haluat vain rentoutua kuunnellessasi musiikkia tai katsella elokuvaa, voit helposti sammuttaa taustavalon.

SPK5210-kaiuttimessa on sisäänrakennettu ladattava akku, jonka avulla voit pitää hauskaa jopa 3 tuntia ilman, että sinun tarvitsee irrottaa pistoketta. Jos virta loppuu, voit ladata kaiuttimen mukana toimitetulla laturilla.

"PMPO 2500W / 25W (RMS) 6.5" "* 2 kaiutinta + 2" "diskanttielementti

Toisto: MP3, WMA, WAV

Liitettävyys: USB / TF / MICx2 / AUX

Toiminnot: disko-valotehosteet, taajuuskorjain, äänitystoiminto, ensimmäinen mikrofonitoiminto

GRP

Herkkyys: 86dB ± 3dB

Virtalähde: 110--240 V, 50/60 Hz, sisäänrakennettu akku, akun kesto jopa 3 tuntia

Mukana: Kaukosäädin, langallinen mikrofoni, akkulaturi ilman virtatoimintoa

Mitat: 25x24x59,5 cm

SPK5210
5 Tuotteet

Tilausviitteet