Teka DFI46950 integroitava astianpesukone 60cm

542,50 €
Sisältää alv:n
Määrä
VARASTOSSA

Erittäin hyvällä energialuokalla uusi astianpesukone, jossa Teka-lisäkuivaus!

Uudelle Teka-astianpesukoneelle on ominaista hieno muotoilu, helppokäyttöisyys ja toimivuus! Laitteessa on kosketusherkkä ohjauspaneeli, jossa on valkoinen LED-valaistus, lattiavalo ja automaattinen pesutablettien tunnistusjärjestelmä.

AutoClean - maksimaalisen puhtauden ja hygienian varmistamiseksi laitteessa on korkean lämpötilan puhdistusohjelma, jota tulisi käyttää 1-2 kuukauden välein tyhjässä laitteessa.

Kun ExtraDry-toiminto on aktivoitu, astianpesukone tuottaa lisälämpöä kuivausvaiheen aikana, mikä minimoi näkyvästi tarvittavien vesipisaroiden määrän. Jopa 30% parempia tuloksia verrattuna normaaliin kuivausvaiheeseen!

FlexiSet4 - modulaariset korit ovat säädettävissä 3 eri asentoon, jolloin pesukoneeseen mahtuu kaiken kokoisia ja muotoisia astioita.

SlidingDoor - asennusjärjestelmän avulla voit asentaa laitteen, jonka oven korkeus on jopa 800 mm alustan yläpuolelta ilman mitään ongelmia! Ovi säätää korkeuttaan avattaessa, estäen siten lyömästä sokkeria ja integroituen takaisin keittiön huonekaluihin suljettuna.

SmartSensor-anturit mittaavat likaa tarpeen mukaan ja säätävät siten pesuparametreja jokaisen pesujakson aikana, mikä säästää energiaa ja aikaa.

Pylvään asennus - astianpesukone voidaan asentaa sekä pohjapinnalle että sen yläpuolelle.

Erikoistoiminnot:

Puolitäyttö - puolitäyttötoiminto optimoi veden ja energian kulutuksen, kun tarvitaan pieni määrä pesua. Näin sinun ei tarvitse odottaa astianpesukoneen täyttymistä mustilla astioilla.

Express-toiminto lyhentää astianpesukoneen pesuaikaa pesemällä korkeassa paineessa, mikä säästää sekä vettä että aikaa.

Tehopesu - astianpesukoneen alemmat suuttimet toimivat korkeammalla paineella ja nopeudella, mikä varmistaa jopa ovelimman tahran poistamisen astiasta.

Ohjelmat: AutoClean; Eco 50º; Auto 40-65º; DualCare 55-67º; Intensiivinen 70º; 1H 60 °; GlassCare 40º; MINI30 35º; Esipesu

* DualCare-ohjelman avulla voidaan pestä herkät astiat ylemmässä korissa ja samalla erittäin likaiset astiat alakorissa (korkealla paineella).

* Mini30 ja 1H ovat pesuohjelmia.

Astianpesukoneessa on suola- ja huuhtelukirkasteen hälytys.

Kapasiteetti (täydellinen): 15

Uusi energialuokka: E

Vanha energialuokka: A ++

Pesutulos: A

Kuivumistulos: A

Melutaso, dB: 46

Melutaso: C

Vedenkulutus, L per jakso: 9,5

Energiankulutus, kWh / sykli: 0,94

Erillinen laatikko ruokailuvälineille: +

Ohjelmien määrä: 9

Elektroninen jääilmaisin: +

Käyttölämpötilat: 6

Viivästetty aloitus: +

Merkkivalo lattialla: +

Liukuovi: +

AquaStop-vuototarkastus: +

LCD-näyttö: +

Automaattinen puhdistusohjelma: +

Leveys, cm: 60

Mitat K x L x S, mm: 818 x 598 x 550

DFI46950
2 Tuotteet

Tilausviitteet