integroitava uuni Teka SteakMaster musta 63L

1 126,33 €
Sisältää alv:n

2aCSh0mwn3OV4BmWExdThq89tC-98eBkur3q9HYwEZD1M03rq48F57K_EwdYBxNHS81_kbWbPqwkYbOLAcUCpIiveXl-fksTopha0944Ef8BIyOFxsn7pvsapqddwCrRISJE6iHRg5s_D5ZXcg

Määrä
VARASTOSSA

Tekan uuden SteakMaster-uunin avulla voit valmistaa ravintolalaatuista lihaa ja ruokaa helposti ja mukavasti omassa kodissasi!

Täysin valmistetun pihvin kulmakiviä ovat: tarkka kypsennysaika, oikea kypsytysprosessi ja korkeat lämpötilat - SteakMasterin avulla voit suorittaa kaikki prosessit täydellisesti ilman vaivaa. Prosessin yksinkertaistamiseksi uunissa on myös erityinen liha- ja uunikäsine!

SteakMaster-automaattisten reseptien joukosta löydät ohjeet 7 lihalajin valmistamiseen kaikkien viiden kypsyysasteen saavuttamiseksi (yhteensä 20 automaattista lihareseptiä)! Automaattisten ohjelmien joukosta löydät lisäksi 20 kansainvälistä reseptiä.

SteakGrill - tehokas grilli (2 x 1200 W) saavuttaa 700 ºC: n lämpötilan - tämän ansiosta lihamehut tarttuvat täydellisesti ja saavutat miellyttävän karamellisoidun kuoren. Automaattinen pikalämmitys varmistaa, että uuni on tarpeeksi kuuma ennen lihan asettamista uuniin. Uunissa on erityinen valurautagrilli, joka voidaan sijoittaa kahteen eri korkeuteen lihan paksuudesta riippuen.

Todellinen värillinen TFT 4 "- Tekan uusi ja selkeä TFT-näyttö tekee uunin käsittelystä helppoa ja mukavaa.

Pyrolyyttinen itsepuhdistus on tarkoitettu käytettäväksi 4-5 käyttökerran jälkeen tai harvemmin tarpeen mukaan. Teka-uunissa on 3 eripituista ohjelmaa (1h, 1,5h ja 2h), joista voit valita uunin likaantumisasteesta riippuen. Ohjelman alkaessa uuni lämpenee 500 ºC: seen ja polttaa kaiken rasvan ja lian pois uunin sisältä - ohjelman päättymisen jälkeen jäljellä on vain tuhkaa, joka voidaan helposti pyyhkiä liinalla.

Hydroclean® PRO - höyrypuhdistusta voidaan käyttää jokaisen käytön jälkeen. Ohjelman kesto on ~ 25 min, jonka aikana kuuma vesihöyry poistaa kevyen lian uunin sisällöstä.

SurroundTemp - uunin tuulettimen viereen asennettu lämmitin takaa kuuman ilman virtauksen tasaisen jakautumisen, jonka ansiosta voit saavuttaa täydellisesti valmistetut astiat joka kerta!

Teleskooppiohjaimet - uunissa on 1 täyspitkä ja yksi plus-pituus teleskooppikisko helpon ja turvallisen pääsyn valmistettaviin astioihin.

SoftClose-järjestelmä saa oven sulkeutumaan tasaisesti ja hiljaa.

Nelinkertainen lasinen ovi - 4 kaksoislasilla varustettu ovi takaa maksimaalisen turvallisuuden, uunin ulkolasi pysyy viileänä myös pyrolyysin puhdistusjakson aikana ja eliminoi palovammojen vaaran uunin ulkopinnan kanssa. Uunissa on myös lapsilukko turvallisuuden takaamiseksi.

Erityisohjelmat: pizza, taikinan nostaminen, sulatus, ECO, hidas kypsennys.

Uunissa on grilli, syvä leivinpelti ja erityinen valurautagrilli.

Sähkögrilli 2400; Maxi Grill 3500 W

Leivontatoiminnot: 12

Automaattiset ohjelmat: 40

Kuuma paluuilma: +

Tuuletin: +

LCD-näyttö: +

Kosketusohjaus: +

Elektroninen ajastin: +

Pyrolyysin puhdistus: 3

Höyrypuhdistus: +

Pehmeästi sulkeutuva ovi: +

Viileä ovi: +

Lapsilukko: +

Teleskooppikiskot: 2

Energialuokka: A

Uunin tilavuus, L: 63

Väri musta

Teho, W: 3518

Mitat K x L x S, mm: 595 x 595 x 559

Uunin leveys, cm: 60

STEAKMASTERBK
1 Tuote

Tilausviitteet