• Alennuksessa!
  • -200,00 €
Teka HLC860P
  • Teka HLC860P
  • Teka HLC860P
  • Teka HLC860P

Teka HLC860P integroitava yhdistelmä pyrolyysi uuni 44L, musta

849,00 €
649,00 € Säästä 200,00 €
Sisältää alv:n

invGIhWAILD8ZgZk0yyaK4fSm0p-MQojtIZgVr8R8Yro6CuAuPBhqSLaBKiw1hT2qoHbYvRVClVGPe10WeSgCFRBcvwSHGxy8HyevBy9QpAYrFbw30iyy2DItYjUWXRPqGJ8E6fyOl2sCkWJ_Q

Määrä
Saatavilla

Teka WISH -sarjan kompakti uuni pyrolyysipuhdistuksella on ihanteellinen malli pienempään keittiöön!
True Color TFT 4 "- Tekan uusi ja selkeä TFT-näyttö tekee uunin käsittelystä helppoa ja kätevää.
Pyrolyysipuhdistus on tarkoitettu käytettäväksi 4-5 käyttökerran jälkeen tai harvemmin tarpeen mukaan. Teka-uunissa on 3 eripituista ohjelmaa (1h, 1,5h ja 2h), joista voit valita uunin likaantumisasteen mukaan. Ohjelman alkaessa uuni lämpenee 500 ºC: seen ja polttaa kaiken rasvan ja lian pois uunin sisäpuolelta - ohjelman päättymisen jälkeen jäljellä on vain tuhkaa, joka voidaan helposti pyyhkiä liinalla.
Hydroclean® PRO - höyrypuhdistusta voidaan käyttää jokaisen käytön jälkeen. Ohjelman kesto on ~ 25 min, jonka aikana kuuma vesihöyry poistaa kevyen lian uunin sisällöstä.
SurroundTemp - uunin tuulettimen viereen asennettu lämmitin varmistaa tasaisen kuuman ilman virtauksen jakautumisen, jonka ansiosta voit saavuttaa täydellisesti valmistetut astiat joka kerta!
20 automaattista leivontaohjelmaa - "henkilökohtainen avustaja" auttaa valitsemaan sopivimmat asetukset parhaan leivontatuloksen saavuttamiseksi. Ruokalajin valinnalla uuni tarjoaa optimaaliset asetukset ruoanlaittoon, joita voidaan muuttaa haluttaessa.
Hitaasti kokki - valmista ravintolatasoinen liha omassa kodissasi. Erityinen matalan lämpötilan ohjelma on ihanteellinen lihan hitaalle kypsentämiselle.
Lisäksi uunissa on muita toimintoja: pizza, sulatus, ECO ja ohjelma hiivan ja hapan kasvattamiseen tai jogurtin käymiseen.
Esilämmitys - saavuta haluttu lämpötila nopeasti erityisellä esilämmitystoiminnolla.
Teleskooppikiskot - uunissa on ylipitkät teleskooppikiskot, jotta valmistetut astiat ovat mahdollisimman käteviä ja turvallisia.
Nelinkertainen lasinen ovi - 4 kaksoislasilla varustettu ovi takaa maksimaalisen turvallisuuden, uunin ulkolasi pysyy viileänä myös pyrolyysin puhdistusjakson aikana ja eliminoi palovammojen vaaran uunin ulkopinnan kanssa.
Lukitus - uuni on varustettu lapsilukolla laitteen ei-toivotun käytön estämiseksi.
Uunissa on syvä leivinpelti ja grilli.
Kompakti: +
Leivontatoiminnot: 12
Automaattiset ohjelmat: 20
Kuuma paluuilma: +
Tuuletin: +
LCD-näyttö: +
Kosketusohjaus: +
Elektroninen ajastin: +
Puhdistusjärjestelmä: Pyrolyysi + Hydroclean
Viileä ovi: +
Lapsilukko: +
Teleskooppikiskot: +
Energialuokka: A +
Tilavuus, L: 44
Väri musta
Teho, W: 2915
Mitat K x L x S, mm: 455 x 595 x 559

HLC860P
3 Tuotteet

Tilausviitteet

Uusi