Whirlpool MWP338SX ruostumatonta terästä mikroaaltouuni+glilli 33L

320,33 €
Sisältää alv:n

WX8zjVGUVys7PdMPQy29bai4SMV8oltTjEhNRv7tNqqArly7iWsclKf7SbR7uMvzCPMiiI-zMTOECT5DEXTgi4YNSBJATzTaUhBUogUZB5ECa7mJxdJJi5eMahkvd0seAXPYlqns

Määrä
VARASTOSSA

Whirlpool-mikroaaltouuni, jossa on suuri kypsennystila ja lukuisia toimintoja!

Mikroaaltouunissa on 100 esiasetettua reseptiä. Mikroaaltouuni säätää automaattisesti kypsennys-, lämpötila- ja aika-asetukset ja valvoo jatkuvasti ruoanlaittoa täydellisten tulosten varmistamiseksi.

DualCrisp käyttää kahta annostelupistettä niin, että mikroaallot ympäröivät ruoan kokonaan ja että ruoka kypsyy tasaisesti pohjasta. Nauti ruoasta, jolla on vertaansa vailla oleva rapea kuori ja herkullisen huolehtiva sisustus.

Nopea sulatus - ainutlaatuisen JetDefrost 3D -järjestelmän avulla sulatat ruoan tehokkaasti ja helposti. Vallankumouksellinen 3D-tekniikka varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen uunissa toteuttamalla täysin kolmiulotteisen lämmönjakelujärjestelmän.

Pakkoilma - ilmankierto lukitsee maun ruokaan. Innovatiivinen konvektiojärjestelmä kiertää esilämmitetyn ilman mikroaaltouunissa, mikä takaa mehukkaan leivontatuloksen.

DoughRising-toiminnon avulla hiiva voidaan valmistaa täydellisesti leipää, leivonnaisia ​​ja taikinaa varten. Tämä erityisohjelma pitää Maxi Chef -uunin sisäisen lämpötilan vakiona 30 ° C: ssa - ihanteellisen lämpötilan taikinan nousulle.

PrecisionBake auttaa valmistamaan monimutkaisimmatkin reseptit, kuten ammattimaiset makeiset. Tämä on ominaisuus, jonka avulla voit asettaa lämpötilan 5 ° C: n välein erittäin tarkasti, jolloin voit valita ihanteellisen lämpötilan mihin tahansa astiaan.

Crispfry - erinomaisten, paistetun koostumuksen ja maun antavien ruokien valmistamiseksi ilman öljyä tai hyvin vähän öljyä, jotta ruoka valmistetaan terveellisemmäksi kuin paistinpannussa.

Tee jogurttitoiminnolla välipalasi terveellisemmiksi. Tämän erikoistoiminnon avulla jogurtin käyminen ja ravintoarvon lisääminen on helppoa.

JetStart-toiminto tuottaa lisälämpöä uunissa jopa 30 sekunnin ajan, mikä takaa ihanteellisen lämpötilan nestemäisten ruokien, kuten kirkkaiden keittojen tai juomien, lämmittämiseen uudelleen.

Jet-valikko sisältää ennalta ohjelmoidut asetukset pakastettujen valmiiden aterioiden nopeaa lämmittämistä varten. Valitse vain ruokalaji, syötä sen paino ja mikroaaltouuni tekee kaiken muun.

Automaattinen puhdistusohjelma - puhdista leivontahuone asettamalla vesikulho mikroaaltouuniin ja valitsemalla puhdistustoiminto. Höyryn luonnollinen voima pehmentää ja vapauttaa ruokajäämiä muutamassa minuutissa, jotka voidaan helposti pyyhkiä pois puhdistusjakson lopussa.

Tilavuus, pit. 33

Mikroaaltoteho, W: 900

Grilli: +

Grilliteho, W: 1200

Käyttötavat: 7

Kuuma paluuilma: +

Ohjelmakello: +

Nopea sulatus: +

Kääntyvä pohja: 36 cm

Korkeus, cm: 37

Leveys, cm: 49

Syvyys, cm: 54

Väri: Ruostumaton teräs

MWP338SX
2 Tuotteet

Tilausviitteet