TEKA GZC95320XBC kaasutaso 90 cm

663,40 €
Sisältää alv:n

HSLaZoJsakyz4RsfIR49og4wWvYRo_xZSxuUyUR4knsO5FTh-6zAdVG7BQ2x4tdQKnoY5YHJrK_AAMSzboetHXrZvdFthCNLWSdvsVwvyET4p63f_jsAq5O-NLPKTLSer0J75xpNgWExUOsVDiI1zQ

Määrä
VARASTOSSA

Tekan äskettäin suunnitelluilla kaasulevyillä voit hallita liekkiä moitteettomasti ExactFlame 9-portaisen liekinsäätöjärjestelmän ansiosta!

Keittotasolla on moderni ilme mustan lasipinnan ja uusien ergonomisten säätimien ansiosta, jotka on varustettu automaattisella sähkösytytyksellä. Säätimet on viimeistelty mattamusta/hopealla, mikä antaa keittotasolle esteettisen ilmeen. Kaasulieden valurautaritilät ovat kestäviä ja käytännöllisiä.

Valmista ruokasi energia- ja luontoystävällisellä tavalla! Korkean teknologian SABAF®-polttimet vähentävät kaasun kulutusta ja hiilimonoksidin (tai hiilimonoksidin) muodostumista jopa 25 %!

Kaasun ulosvirtaussuoja - turvallisuus on erittäin tärkeää kaasulla keitettäessä, minkä vuoksi kaikki liesipolttimet on varustettu lämpötila-anturilla. Jos liekkiä ei ole, kaasunsyöttö pysähtyy automaattisesti.

Kaksoiskruunupoltin - suurimmalla polttimella on kaksoisääriviiva, joka on tehokkaampi ja takaa tasaisemman lämmönjaon.

Kaasupolttimien tehot: 4000 W, 2800 W, 1750 W, 1400 W ja 1000 W

Polttimien lukumäärä: 5

Pyörivät painikkeet: +

Poltin kaksinkertaisella ääriviivalla: +

Valurautaritilä: +

Sähkösytytys: +

Liekinhallinta: +

Automaattinen pysäytys: +

Ulkomitat P x S, mm: 900 x 510

Integrointimitat P x S, mm: 850 x 480

Laskettu kokonaisteho, W: 10 950

Väri musta

Leveys, cm: 90

Kaasulieden ja kaasu-liesitason avulla voit valmistaa ruokaa ammattilaisten tavoin turvallisesti, maa- tai nestekaasulla toimivan kaasutason polttimot on varustettu liekinvarmistimella, joka katkaisee kaasun tulon, jos liekki sattuisi sammumaan. säätönupilla voidaan polttimet sytyttää sähköisesti, jos sähköä ei ole niin sytytykseen voidaan käyttää takka sytytintä tai tikkua,  valurautaiset keittoritilät antavat tasaisen alustan keittoastioille.

HUOMIOITAVAA!‌ ‌ ‌

-Toimitus‌ ‌ei‌ ‌sisällä‌ ‌asennustarvikkeita,‌ ‌kaasulieden‌/tason ‌asennus‌ ‌on‌ ‌luvanvaraista‌.

- Asennuksen‌ ‌saa‌ ‌suorittaa‌ ‌ainoastaan‌ ‌valtuutettu‌ ‌kaasuasennusliike‌ ‌tai‌ ‌koulutettu‌ ‌henkilö.‌ ‌

- Liedet‌/tasot ‌varustetaan‌ ‌tehtaalla‌ ‌suuttimilla‌ ‌jotka‌ ‌ovat‌ ‌maakaasua‌ ‌varten‌ ‌ja‌ ‌nestekaasu‌ ‌suuttimet‌ ‌toimitetaan‌ ‌lisä‌‌pakkauksessa‌ toimituksen ‌mukana.‌

Kaasutarvikkeita myyvät mm. huoltoasemat, rautakaupat, LVI-liikkeet, kaasutarvikkeita myyvät erikoisliikkeet.

GZC95320XBC
1 Tuote

Tilausviitteet

Uusi