Faber Galileo Smart 60 Induktioliesi ilmanpuhdistajalla 60cm

1 436,33 €
Sisältää alv:n

zgX13cUsA91vywD6PTeiQWDFLLrIpj-80l2GjiZtvXnlZfsYbVokUIx0QsUHGnoAE_Sr9IAHLPZ3iJAPopYukNQmnLyops8MHcqq-KEOnR5_Gyh30urtG_qCxVRjvJQE4nwe01eajufJuFQ7iw

Määrä
VARASTOSSA

Erinomaisella energialuokalla Galileo Smart on täydellinen yhdistelmä ilmanpuhdistinta ja liesi!

Italialaisen neron mukaan nimetty Galileo Smart luo erittäin helppokäyttöisen käytön samalla kun se näyttää ensiluokkaista tyyliä. Laitteen moottori on rakenteeltaan mahdollisimman pienikokoinen, jotta myös laatikoille saadaan riittävästi tilaa.

Mukavuussyistä keittotaso on varustettu automaattisella tilalla, joka käynnistää liesituulettimen, kun keittotaso käynnistyy, ja valitsee sopivan tehotason keittotason tehon mukaan - haluttaessa esiasetus voidaan helposti kytkeä päälle / pois päältä ja liesituulettimen toiminta voidaan säätää manuaalisesti.

Harjaton moottori - innovatiivinen harjaton moottori on energiatehokas ja tehokas! Harjattomat moottorit kuluttavat 85% vähemmän energiaa pienillä nopeuksilla ja 35% vähemmän suurilla nopeuksilla kuin perinteiset sähkömoottorit. Lisäksi ne ovat markkinoiden hiljaisimpia moottoreita ja takaavat vakaat tulokset missä tahansa ympäristössä.

Kun kaksinkertainen tehostin aktivoidaan, ilmanpuhdistin käyttää kaiken voiman muutaman minuutin ajan, minkä seurauksena jopa voimakkaimmat aromit poistuvat keittiöstä.

Silta-alue - toiminnon avulla voit yhdistää 2 keittoaluetta ja työskennellä niiden kanssa yhtenä suurena keittoalueena hallinnassasi. Tämän ansiosta keittotasolla voidaan käyttää myös suurempia ruoanlaittovälineitä. 1 keittoalueen koko 210 x 190 mm; yhteensopiva alue 210 x 390 mm.

Vedenpitävä - laite on täysin vedenpitävä pölynimurin ansiosta, joka ohjaa ilmanpuhdistimen sisälle päässeet nesteet erityiseen keräysastiaan.

Voimakas nopeus - aktivoi maksimaalisen ilmanvaihdon 6 minuutiksi.

Suodatinhälytys - suositellaan puhdistamaan ja vaihtamaan suodattimet, jotta imu on mahdollisimman tehokasta. Kun suodattimen merkkivalo syttyy, tiedät, että rasva- tai hiilisuodatin menettää tehokkuutensa ja se on vaihdettava.

Sulatustoiminto - keittotasolla on nopea toiminto sulatuslämpötilan saavuttamiseksi mukavuuden vuoksi, mikä on ihanteellinen myös ruoanlaittoon matalissa lämpötiloissa (kastikkeiden tai suklaan valmistamiseksi ja / tai sulattamiseksi).

Virranhallinta - toiminto valvoo tulevaa virtaa ja rajoittaa käytettävissä olevaa virtaa. Keittotaso optimoi virranjakamisen ja suojaa laitetta ylikuumenemiselta.

STOP & GO / RECALL - toiminto keittotason "keskeyttämiseksi". Erinomainen lisä kaikille käyttäjille, sen avulla voit keskeyttää kaikki keittotason toiminnot väliaikaisesti yhdellä painalluksella, ja painamalla sitä uudelleen kaikki toiminnot jatkuivat siitä, mihin he lopettivat.

Kaikki turvapisteet näkyvät myös induktioalueilla (ylikuumenemissuoja, automaattinen virrankatkaisu, keittoastian ilmaisin, jäännöslämmön ilmaisin, lapsilukko jne.)

Keittotaso voidaan upottaa työtasoon!

HUOM! Ilmanpuhdistimen asentamiseksi on suositeltavaa ostaa lisäsarja joko sisä- tai ulkokäyttöön.

Valinnainen:

Sisäinen kiertosarja Faber Galileo60 60 mm

Sisäinen kiertosarja Faber Galileo60 100 mm

Faber Galileo ulkokäyttöön tarkoitettu kiertosarja

Pienin vetovoima, m3 / h: 230

Suurin vetokyky, m3 / h: 630

Pienin melutaso (dB):

Suurin melutaso, dB: 65

Energialuokka: A ++

Uuttotehokkuusluokka: A

Rasvasuodatuksen hyötysuhde: C

Ohjaus: Anturin ohjaus

Tehotasot: 9

Moottorityyppi: Harjaton

Upotettu työtasolle: +

Suodattimen likaantumisen ilmaisin: +

Ilmanpuhdistimen leveys, mm: 600

Ilmanpuhdistimen syvyys, mm: 520

Integroitu aukon leveys, mm: 560

Integrointireikien syvyys, mm: 490

Integrointireikän korkeus, mm: 230

Väri musta

Liittyvät tuotteet: 112.0540.782, 112.0548.447, 112.0548.448, 112.0626.656 ( tilattava erikseen )

GALILEO60
5 Tuotteet

Tilausviitteet