induktio De Dietrich DPI7688XS Perfect Sensor

1 023,00 €
Sisältää alv:n

no8X54yD6jLl1TJOh6Kmr3AsNWKw_HoDt9rrqgWMgx-ZuIIKPWHP93WYy2dxt2GmuLEGFUXeuHgkkcqk7v6IrWlfK27U4NFqJa2sBCGm7BnTR1Ih5HMgiBI_i8IsJO6w_NsWxRLLFd8naNNUf-A3VryA9izn1dCbrKCu7m38R2_adu8-g2zd2dOLiqJABw

QiADtY2rDLbYov3Y27iPmRLNV-WPTJrsGad-5309MS2jy1H8H0JJysvOkWOqr6X9Iv4Pibw6uVxiWmkgXMt7fKIcsggW902s4X2FD-_z5nBFqDjfjVFXoh0Zs9CysYnOu-uqcnXIfmYdQqq74fU8VXwL-F7zMx2j-q9DVF0ZgKnBP42mP4vwUT0CtTDj

Määrä
VARASTOSSA

De Dietrich mustat keittiökoneet sopivat täydellisesti mihin tahansa keittiön sisustukseen. Soveltuu kivipinnan upottamiseen.

HoriZone-alueen keittotasoa voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. HoriZone-keittotasossa on mukautettava keittoalue, jota voidaan käyttää yhtenä suurena keittoastiana sekä useana pienenä keittoastiana erikseen. Voit myös valita: joko 1 asetuksen koko vyöhykkeelle tai 2 eri asetusta ohjataksesi kahta erillistä vyöhykettä erikseen. HoriZone-vyöhyke tarjoaa jopa 20 % enemmän tilaa verrattuna mihin tahansa tavalliseen keittotasoon. Kaikki tämä johtuu siitä, että kun sama suuri osa normaalista keittotasosta koostuu kahdesta induktorista, De Dietrich-keittotason HoriZone-vyöhyke koostuu 6 induktorista. Enemmän induktorien ansiosta alue voi kattaa paljon suuremman ruoanlaittoon käytettävän pinnan.

HoriZone Play - HoriZone-keittoalueen maksimaalinen käyttö De Dietrichin kehittämän modulaarisen järjestelmän ansiosta. Setti sisältää puisen työtason, grillipannu ja plancha-pannu ovat saatavilla lisävarusteena. Lisävarusteet ovat HoriZone-keittoalueen mitoituksia ja niiden yhteenliittämisen ansiosta niitä voidaan käyttää kätevästi ruoanlaittoon.

4 esiasetettua tehotasoa, mukaan lukien Boost. Boost-toiminto mahdollistaa välittömän kytkennän maksimitehoon, 3 pikanäppäintä on esiohjelmoitu eri tehoille ja ne voidaan ohjelmoida uudelleen eniten käytetylle asetukselle. Pikanäppäimet: lämpimänä pitäminen, hidas kypsennys ja nopea ruskistaminen.

7 toimintoa on luotu helpottamaan keittotason käyttöä: Keitä, Kulunut aika, Hae, ICS, Switch, Clean Lock ja Grill/Plancha-toiminto.

Kiehumistoiminnon avulla liesi määrittää automaattisesti tehon, joka tarvitaan valitsemasi vesimäärän saattamiseksi kiehumislämpötilaan ja keittää vettä määritetyn ajan. Kun vesi alkaa kiehua, kuuluu äänimerkki, jonka jälkeen on oikea aika lisätä veteen pastaa, riisiä yms. Toiminto on oletusarvoisesti asetettu 2 litran vesimäärälle ja 8 minuutin kypsennysajalle.

Kulunut aika - kulunut aika -toiminto näyttää näytöllä, kuinka paljon aikaa on kulunut viimeisestä tehotason asetuksesta. Loistava ominaisuus ruoanlaittoprosessin valvontaan, jos olet unohtanut asettaa ajastimen.

Palautustoiminto - poistotoiminto. Jos kypsennys keskeytyy suunnitellulla tai suunnittelemattomalla lyhyellä aikavälillä, voit palauttaa viimeksi valitut teho- ja ajastinasetukset painamalla Recall-painiketta.

ICS-toiminto optimoi keittoalueen valinnan käytettävän kattilan halkaisijan mukaan, mikä varmistaa maksimaalisen tehokkuuden.

Switch-toiminnon avulla voit siirtää astiaa keittoalueelta toiselle kypsennyksen aikana esiasetetuilla kypsennysparametreilla (tehotaso ja aika). Levy tunnistaa astian uuden asennon ja kypsennys jatkuu alkuperäisillä asetuksilla uudella vyöhykkeellä.

Clean Lock -toiminnon avulla voit lukita ohjauspaneelin levyn puhdistuksen ajaksi. Yhden minuutin kuluttua lukko kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Grilli/Plancha-toiminto - erityinen toimintatila grillaukseen erikoistarvikkeilla, De Dietrich -grillipannulla tai plancha-pannulla.

10 turvaelementtiä: automaattinen ylivuotosuoja, sytytyssuoja, lapsilukko, jälkilämmön ilmaisin, automaattinen pysäytysjärjestelmä,

lautasen tunnistus, pienten esineiden tunnistus, yli- ja alijännitteen tunnistus, väärän yhteyden tunnistus.

Keittoalueet: 2 x HoriZone 40 x 23 cm/ 3700 W.

Ajastin on jokaiselle vyöhykkeelle erillinen ja se voidaan asettaa välille 1-99 minuuttia.

Keittotason etureunassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus.

Grillipannu De Dietirch DAI7002S ja plancha-pannu De Dietrich DAI7003S saatavana lisävarusteena.

Ohjattujen keittoalueiden lukumäärä: 4

Yhteensopiva vyöhyke: 2

Ohjausmenetelmä: kosketusohjaus

Tehot: 20

Ajastin: +

Lapsilukko: +

Pikavaihtoehdot: 5

Toimintojen määrä: 7

Kehyksetön: +

Levyn leveys, mm: 650

Levyn korkeus, mm: 68

Levyn syvyys, mm: 515

Integrointiaukon leveys, mm: 560

Integrointireiän korkeus, mm: 64

Integrointireiän syvyys, mm: 490

Kokonaisteho, W: 7400

Levyn leveys, cm: 65

Väri musta

DPI7688XS
2 Tuotteet

Tilausviitteet