Jäätelökone Princess 282605

72,00 €
Sisältää alv:n

KWbihvLZoncf-7nRaVV1rONXgg1k1Pl0mxjJDTDpFFToYYIgsONcWDc2__qfmzAk8Lw1-w5vzeAr9BD6gswkpASiOeKkaRKVFejIzjA9V_jZQNvzAGMIlavRpMZI_ntES9gbbckE4jVwDSoHFgszch2s1kMCSfPO1CcbPGfz2Sro7Oanxn_rbrpRvQZTQA

Määrä
VARASTOSSA

Voit valmistaa herkullista kotitekoista jäätelöä vain 20 minuutissa tällä Princess 282605 -jäätelökoneella. Yllätä perhe hedelmäisillä sorbetilla ja keksi itse uusia jäätelolajikkeita kaikenlaisilla hyvillä täytteillä. Jäätelökone auttaa valmistamaan jäätelöä nopeasti ja helposti.

Jäätelökaskuun mahtuu 1,5 litraa jäätelöä, joka riittää koko perheelle. Irrotettava kulho tulee laittaa pakastimeen kahdeksaksi tunniksi ennen jäätelön valmistusta, jolloin se on tarpeeksi viileä muuttaakseen kermasekoituksesta herkullista vaniljajäätelöä vain 20 minuutissa. Jogurttijäätelö ja sorbetti voidaan valmistaa kätevällä ajastimella.

Kätevän täyttöaukon kautta voit lisätä pähkinöitä, suklaata ja mitä tahansa kuviteltavissa olevaa lisäystä jäätelöä valmistettaessa. Tee suklaajäätelöä keksipaloilla, mansikkajäätelöä mansikkasoseella - kaikki on mahdollista tällä Princess-jäätelökoneella. Ne, jotka eivät halua tai eivät voi syödä sokeria tai maitotuotteita, voivat käyttää esimerkiksi agavesiirappia ja soijamaitoa.

Koska Princess-jäätelökone on niin kompakti, se on helppo ottaa mukaan matkalle. Tee jäätelöä kuumana päivänä mökillä tai leirintäalueella.

Jäätelökulhoa voidaan käyttää myös jäätelön säilyttämiseen pakastimessa. Sekä kulho että muut irrotettavat osat ovat pestäviä ja jäätelökoneen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa.

Tyyppi Jäätelökone

Kuvaus Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, kansi täyttöaukolla, LCD-näyttö

Virta Verkkovirta

Teho 12w

Tilavuus (L) 1,5 L

Erikoisominaisuudet Ajastin

Mitat (K x L x S) 23,4 x 20,1 x 20,1 cm

282605
2 Tuotteet

Tilausviitteet