Uuni Electrolux EOE8P39WX, 72 l, pyrolyysi, musta / ruostumaton teräs

590,00 €
Sisältää alv:n

40hord0aHUX2FdbDJLss1fcb2GYwg2bAK8nQG8VUeamwAV9wZOjfuNKfdx_U9J7xs2Ga6MFREVxiOun2uehtAUy69jN75lr9PfKd3Bc_sY_rU7mm6MN7tpbVL43d5HEHNPXnoi2z

GihYSYBWIjXA5BjOkhKMux5ye8nZaYh5zKzM8pknJPi4K3l22wJ_fleWVFMWy-sBsS4K66uYQ1gZovIMhEbq-8ERbZUJZaL-JQ47jsZ66PrRaAIWn306SRreM5sBmm7Fajz6aSOq

Määrä
Saatavilla

Integroitava uuni, 800 Sense Cook, 72 l, 3 kypsennystasoa, lämpötila 30-300 °C, pikalämmitys, pyrolyysipuhdistus, automaattinen lämpötilasuositus, 20 muistiohjelmaa, 90 reseptiä / automaattiohjelmaa, suosikkiohjelma, ajastin, pehmeä sulkeutuminen ovi, turvalukko. Mukana: ruokalämpömittari, teleskooppikiskot, 1 tasaisella emalipintalla varustettu kakkulautanen, 1 emalipintainen rasvankeräysvuoka, 1 ruostumattomasta teräksestä valmistettu uunipelti.

Valmistaja Electrolux

Nettopaino 34 kg

Uunin tyyppi Pyrolyysiuuni

Väri Ruostumaton teräs

Energialuokka A+

Ajastin On

Lapsilukko On

Uunin tilavuus (L) 72

Paistolämpömittari On

Automaattiohjelmat On

Korkeus (mm) 594

Leveys (mm) 596

Syvyys (mm) 569

Pyrolyysipuhdistus varmistaa aina puhtaan uunin
Pyrolyysipuhdistuksen avulla säilytät uunisi helposti uudenveroisena. Itsestään puhdistava järjestelmä kuumentaa uunin lämpötilaan, jossa rasva ja muut jäämät muuttuvat tuhkaksi. Sinun ei tarvitse muuta kuin pyyhkäistä pohja. Ei enää hankaamista.

Avustava ruoanvalmistus LCD-näytöllä
Avustavalla ruoanvalmistuksella varustettu LCD-näyttö auttaa luomaan täydellisiä aterioita. Valitse ruokalaji, ja uuni asettaa ajan ja lämpötilan puolestasi. Asetuksien helppo säätö oman maun mukaan. Täydellisen tasaiset tulokset.

Täydellisten reseptien pikavalinta
Herkulliset tulokset paistolämpömittarin ja AssistedCooking -toiminnon avulla. Sensori tarkkailee ruoan sisälämpötilaa ja mahdollistaa kypsyystason valitsemisen. Laite sammuu, kun ruoka on valmista. Aina täydelliset tulokset ankan rintapalaa valmistaessa.

Oma henkilökohtainen apukokkisi: AssistedCooking
AssistedCooking on kuin henkilökohtainen apukokki. Valitse haluamasi ruokalaji ja uuni asettaa automaattisesti oikean ohjelman ja ajan puolestasi - nopeammalla esikuumennuksella. Voit jopa tallentaa asetuksia oman makusi mukaan.

Tarkat tulokset paistolämpömittarin avulla
Paistolämpömittari takaa aina täydelliset tulokset. Se mahdollistaa kypsennysprosessin tarkkailemisen mittaamalla ruoan sisälämpötilaa. Lisäksi se ilmoittaa, kun oikea lämpötila on saavutettu ja sammuttaa uunin.

EOE8P39WX
2 Tuotteet

Tilausviitteet