Espressokannu induktioliedelle Bialetti Moka 4 kuppia 0006944, punainen

42,37 €
Sisältää alv:n

7TzR6yv1UzDSoROfxh7fZUCMgpRgW1s_LxAhnUT3_gGUxoGIHtfXQSoHCRtV4lg2gMoeGpr2vlpMbou3rj02wvR-OGySIIBiCH5C_eHvVkDUavGI1SZWdoA8Qssh-mAaDiyv4bkv

GihYSYBWIjXA5BjOkhKMux5ye8nZaYh5zKzM8pknJPi4K3l22wJ_fleWVFMWy-sBsS4K66uYQ1gZovIMhEbq-8ERbZUJZaL-JQ47jsZ66PrRaAIWn306SRreM5sBmm7Fajz6aSOq

Määrä
VARASTOSSA

Perinne kohtaa innovaation - ensimmäinen espressokeitin, joka sopii käytettäväksi myös induktioliedessä.

Tilavuus: 4 kuppia

Älä pese koneessa.

Alumiininen yläkammio - samaa materiaalia kuin klassisessa espressokeittimessä - teräksisellä vedenkeittimellä, joka sopii induktioliedelle.

Patentoitu ainutlaatuinen ja helposti puhdistettava ohjausventtiili.

Ergonomisesta silikonista valmistettu eristetty kansi.

Tyylikäs muotoilu - kahvassa ja napissa on pehmeät ja kaarevat linjat.

Italiassa, jossa keittiö on kodin sydän, jossa ruoanlaitto on intohimo ja jossa ateriat tuovat ystävät ja perheen yhteen, Bialetti on yhdeksässä kymmenestä taloudesta. Miksi? Koska kuten kaikki oikeat italialaiset, ruoanlaitto on sielussamme. Ja aivan kuten Alfonso Bialetti Moka Express muutti kahvin valmistustaidetta, olemme innovoineet ruoanlaittotaiteen edistämiseksi lähes vuosisadan ajan.

Italiassa lanseeratusta Bialettista on tullut maailman johtava brändi, koska korkealaatuiset tuotteemme tuovat keittiöön yksinkertaisuutta, toimivuutta ja kauneutta. Moderni teknologiamme ja erottuva tyylimme yhdistävät keittoastioita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja yksinkertaisesti kauniita. Nykyään Bialetti-tuoteperhe on kasvanut. Tuomme markkinoille useita tyylejä ja värejä. Italialainen perintömme ja intohimomme ruoanlaittoon elävät kaikilla linjoilla.

Tyyppi: Kahvipannu

Tilavuus: 4 kuppia

Materiaali: ruostumaton teräs / alumiini

Väri punainen

Induktioliesi: +

0006944
5 Tuotteet

Tilausviitteet