kaasutaso 30 cm Starkke THG318CF musta domino

118,83 €
Sisältää alv:n

073hTNCcFUEv138OZf6a4dVVzz9W9bzU0A4SR_XU2W7rJuZFAYdCa7bEanqRqSSqdraVoGlloLnFDJQhI4JGng7RjxRi4ByzrD34h2Da8FC1qPGMKMPeg5IP55SNtfqrA3H4xqYF

Määrä
VARASTOSSA

Tyylikäs Starkke -kaasulevy sopii myös moderniin keittiöön mustan lasipinnan ansiosta!

Kaasulevyn valurautaiset ristikot ovat kestäviä ja käytännöllisiä. Levyn etuosassa olevat säätimet on varustettu automaattisella sähköisellä sytytyksellä turvallisen ja mukavan käytön varmistamiseksi.

Turvallisuus on erittäin tärkeää kaasulla valmistettaessa, joten kaikki levyt ovat polttimissa, joissa on lämpötila -anturi - liekin puuttuessa kaasun syöttö pysähtyy automaattisesti.

Paistoteho 1800 W ja 2400 W.

Polttimien määrä: 2

Kiertonupit: +

Valurautaiset ritilät: +

Sähköinen sytytys: +

AutoStop: +

Ulkomitat L x S, mm: 300 x 520 mm

Integrointimitat L x S, mm: 270 x 490 mm

Arvioitu kokonaisteho, W: 4200

Väri musta

Leveys, cm: 30

Kaasulieden ja kaasu-liesitason avulla voit valmistaa ruokaa ammattilaisten tavoin turvallisesti, maa- tai nestekaasulla toimivan kaasutason polttimot on varustettu liekinvarmistimella, joka katkaisee kaasun tulon, jos liekki sattuisi sammumaan. säätönupilla voidaan polttimet sytyttää sähköisesti, jos sähköä ei ole niin sytytykseen voidaan käyttää takka sytytintä tai tikkua,  valurautaiset keittoritilät antavat tasaisen alustan keittoastioille.

HUOMIOITAVAA!‌ ‌ ‌

-Toimitus‌ ‌ei‌ ‌sisällä‌ ‌asennustarvikkeita,‌ ‌kaasulieden‌/tason ‌asennus‌ ‌on‌ ‌luvanvaraista‌.

- Asennuksen‌ ‌saa‌ ‌suorittaa‌ ‌ainoastaan‌ ‌valtuutettu‌ ‌kaasuasennusliike‌ ‌tai‌ ‌koulutettu‌ ‌henkilö.‌ ‌

- Liedet‌/tasot ‌varustetaan‌ ‌tehtaalla‌ ‌suuttimilla‌ ‌jotka‌ ‌ovat‌ ‌maakaasua‌ ‌varten‌ ‌ja‌ ‌nestekaasu‌ ‌suuttimet‌ ‌toimitetaan‌ ‌lisä‌‌pakkauksessa‌ toimituksen ‌mukana.‌

THG318CF
3 Tuotteet

Tilausviitteet