Pakastin Bosch GSN36AIEP , 186 cm, 242 l, 39 dB, NoFrost, kosketusohjaus, ruostumaton teräs

873,17 €
Sisältää alv:n

TzTobQWdPymQ-YTeIeu3NeBg03qKgCq6re-DyUW9klbW9-5zm5HEYF2R7sRSL9_DH5hOiBLZo6O_MtYG3a8_12yDr-4lpwVlLOQ1dl2MHaaHfUeRiDK63VKDaK06UagIIfMaljnc6gn8uuR7FxRDjw

Määrä
KYSY TOIMITUSAIKA

Pakastin, tilavuus 242 l, NoForst, FreshSense, VitaControl: vakiolämpötila älykkään anturiteknologian, moninkertaisen ilmavirtajärjestelmän, Ice twisterin, visuaalisen ja akustisen varoitusjärjestelmän ansiosta.

Nettopaino 72,0 kg

Tyyppi Pakastimet

Energialuokka E

Väri Ruostumaton teräs

Käyttötilavuus, netto ( l ) 242

Pakastimen tilavuus ( l ) 242

Pakastus (kg/vrk) 20

Varmuusaika ( t ) 25

Ohjaus Еlektroninen

Näyttö On

NO FROST On

Pikapakastus On

Ovihälytin On

Ovenkätisyys vaihdettavissa On

Äänitaso (dB) 39

Korkeus (mm) 1860

Leveys (mm) 600

Syvyys (mm) 650

Yhteensopiva jääkaapin KSV36AIEP kanssa

Suojaa pakasteita sulamiselta.
Elintarvikkeiden tulisi jäätyä pakastimessa mahdollisimman nopeasti, jotta niiden vitamiinit, ravintoaineet, ulkonäkö ja maku säilyisivät parhaiten. Automaattinen pikapakastustoiminto jäädyttää elintarvikkeet nopeammin ja se estää samalla jo pakastettujen tuotteiden lämpenemisen. Pakastin huomaa lämpötilanmuutokset ja säätää automaattisesti tehoa taaten jatkuvasti optimaaliset säilytysolosuhteet.

Sinun ei enää koskaan tarvitse sulattaa pakastintasi.
Pakastimen sulattaminen käsin voi olla rasittavaa ja aikaavievää. NoFrost-ominaisuudella varustettujen kylmälaitteidemme ansiosta voit poistaa tuon askareen tehtävälistaltasi lopullisesti. Toisin kuin perinteisissä pakastimissa, NoFrost-pakastimen ilmankierto huolehtii, että ilmankosteus kertyy pysyvästi keskusjäähdytinyksikköön, joka sulattaa itsensä automaattisesti ja säännöllisesti. Tästä muodostuva kosteus ohjataan kaapin ulkopuolelle, missä se haihtuu pois. Näin NoFrost pitää pakastimesi huurteettomana, ja sinulla on yksi homma vähemmän.

Kylmien juomien ystävälle: IceTwister.
Tällä toiminnolla kilpailet minkä tahansa rantabaarin kanssa. Irrotettavan IceTwister-rasian valmistamat jääpalat saavat kylmät juomasi maistumaan vielä paremmilta. Se jäädyttää kerrallaan 20 jääpalaa. Nopeaa ja helppoa. Täyttäminen käy kätevästi ilman veden läikkymistä.

FreshSense: ihanteellinen säilytysympäristö.
Optimaalinen säilytysympäristö säilyttää elintarvikkeiden täydellisen koostumuksen, ja esimerkiksi jäätelöt eivät sula tai jäädy liian koviksi. Kylmälaitteen sisätilan tasainen lämpötila on siis ratkaiseva tekijä tuoreuden ja maun ylläpitämiseksi. FreshSense-sensorit valvovat ja säätävät jatkuvasti jääkaapin ja pakastimen lämpötilaa. Tuloksena ulkolämpötilasta riippumaton ja tasainen sisälämpötila.

Ilmankierto viilentää tasaisesti ja takaa elintarvikkeiden säilyvyyden.
Tuuletinavusteinen Multi Airflow -järjestelmä jakaa kylmän ilmavirran tasaisesti jääkaapin ja pakastimen joka tasolle. Lämpötilanvaihtelut vähenevät ja jäähdytysaika lyhenee – elintarvikkeet säilyvät kauemmin.

Helppous
Paljon tilaa XXL-kokoisille pakasteille. Erityissyvä pakastuslaatikko, jonne mahtuvat suurikokoisetkin tuotteet, kuten kokonaiset kakut tai suuret pizzat. Valmisteletpa lapsen syntymäpäivää tai haluat pakastaa hääkakun: BigBox-laatikossa on tilaa kaikelle.

Maksimaalisesti muuntuva pakastinosa.
Voit poistaa kaikki pakastinosan turvalasihyllyt todella helposti, niin saat lisää tilaa vaikkapa korkealle kakulle tai kokonaiselle kalkkunalle. Suuria elintarvikkeita, kuten perhepizzoja voi pinota lasihyllyille ongelmitta.

Varoitusääni tai -valo, jos kylmälaitteen ovi ei sulkeudu kunnolla tai muu vika ilmaantuu.

GSN36AIEP

Tilausviitteet