Whirlpool AMW730NB integroitava mikroaaltouuni+grilli 31L

412,00 €
Sisältää alv:n

WX8zjVGUVys7PdMPQy29bai4SMV8oltTjEhNRv7tNqqArly7iWsclKf7SbR7uMvzCPMiiI-zMTOECT5DEXTgi4YNSBJATzTaUhBUogUZB5ECa7mJxdJJi5eMahkvd0seAXPYlqns

Määrä
VARASTOSSA

6th SENSE mikroaaltouuni Whirlpool SENSE-tekniikalla.

3D-tekniikka varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen uunissa, jotta voit nauttia tasaisesti kypsennetystä ruoasta napin painalluksella

Terävän toiminnon ja erikoisastian avulla voit paistaa kaikkein rapeaimman pizzan tai piirakan (tavallinen tai irtonainen).

DualCrispin avulla voit nauttia ruoasta, jolla on vertaansa vailla oleva rapea kuori ja silti upeasti huolehtiva sisustus. Tämä on Whirlpoolin ainutlaatuinen tekniikka, joka käyttää kahta jakelupistettä varmistaakseen, että mikroaallot ympäröivät ruoan kokonaan ja että ruoka kypsyy tasaisesti pohjasta.

Kuudes SENSE-tekniikka säätää automaattisesti aika-, lämpötila- ja tehoasetukset kypsennyksen aikana.

Tehokas grillitoiminto varmistaa saman herkullisen tuloksen kuin perinteinen uuni. Grilli on helpompi puhdistaa kuin tavallisesti, koska se on kallistettavissa.

Grilliteho 800 W.

JetDefrost 3D -järjestelmä, eli nopea ja helppo ruoan sulatus.

Lämmitystoiminto - lämmitetty ruoka muutamassa minuutissa.

JetStart-toiminto tai pikakäynnistys, joka antaa lisälämpöä uunissa jopa 30 sekunniksi, mikä varmistaa ihanteellisen lämpötilan runsaasti nestemäistä ruokaa, kuten kirkkaita keittoja tai juomia, lämmittämään uudelleen.

JetMenu pakastettujen valmisaterioiden nopeaan lämmittämiseen ennalta ohjelmoiduilla asetuksilla. Valitse vain ruokalaji, syötä sen paino ja mikroaaltouuni tekee kaiken muun.

Kääntyvän pohjan halkaisija 325 mm.

Käyttötavat: 8

Automaattiset ohjelmat: 15

Nopea sulatus: +

Teho, W: 2300

Mikroaaltoteho, W: 1000

Ajastin: +

LCD-näyttö: +

Grilli: +

Kääntyvä pohja: +

Elektroninen ohjaus: +

Tilavuus, L: 31

Suunnittelu: Absoluuttinen

Väri musta

Korkeus, mm: 385

Leveys, mm: 595

Syvyys, mm: 468

AMW730NB
2 Tuotteet

Tilausviitteet